Tuesday, April 24, 2018

Late Lunch At Black Canyon Restaurant Palm Mall Seremban

Hi korang...

Sambung cerita lagi eh...lepas dah tengok wayang tu kami bertiga nak makan plak..mulanya SA nak pi Padini cari seluar or baju kerja tapi malas plak nak jinjing plastik bag..so kami menuju ke Black Canyon Restaurant..dah beberapa kali SA bawak family makan kat sini...berdua dengan Dania pun pernah then bawak plak Iman kali ni...hope dia seronok la..dia ni pemalu orangnya...first time keluar dengan Mama Dania kan...


Sementara tu kami swafoto dulu...ni guna hp Dania..hp mama fake sangat kalau bokeh..


One more...


Kan dah cakap..guna bokeh gambar mama je clear


Serius mama Dania ni tengok menu nak pilih apa..


While waiting...candid gambar diorang


Cuba lagi bokeh..pun sama gak..x pandai setting lagi ni...


Kuey Tiow Ladna untuk Dania dan Iman..sama je menu pilih...


Spicy Seafood Spaghetti SA punya


Black Canyon Coffee SA..sedap gilers


Chocolate Frapp Dania


Hot Choc Iman punya


Mixed mushroom tu lupa nak snap gambar single..SA x habis makan pun sebab pedas giler...tgok la hiasan tu ha..lada hitam fresh...


Dessert Sago & longan

Total bill makan bertiga RM99.20

Sesekali bawak kawan Dania keluar..ikutkan perancangan awal SA suruh ajak kawan dia sorang lagi..tengok citer Dukun ni..tapi kawan dia tu penakut tengok citer hantu..mula- mula memang ingat citer hantu tapi takde pun hantu..cuma seram part scene amalan ilmu hitam dia tu...belum rezeki dia la tuh..insyaallah SA nak buat sekali lagi sessi santai tgok wayang macam ni..mana tau kawan Dania yang tak jadi ikut hari tu nak ikut plak..SA happy bila tengok Dania dan kawan- kawan dia happy...bukan apa..sesekali diorang kena free kan minda..dari bebanan tugasan sekolah kan...SA plan nak bawak Dania dan kawan- kawan dia pi KL plak...insyaallah kalau dimurahkan rezeki..

11 comments:

  1. terbaek. sedap.. :)


    jemput join segmen ejulz :)
    http://ejulz.blogspot.my/2018/04/segmen-aminkan-doa-sahabat.html

    ReplyDelete
  2. Sedap kak..menu tu..nanti nak try makan

    ReplyDelete
  3. terliur tgk dessert tu...lapar plak tgk menu makanan

    ReplyDelete
  4. mmg best mkn kt black canyon, dana suke mkn spageti spicy tuh ngn air kopi dia...
    dana suke sbb masakan dia suka boh daun basil, tu rasa dia mcm best bau segar

    ReplyDelete
  5. not bad jugakla harga dia haha tapi kalau sedap apa salahnya kan. sha dengan kawan kawan pun macam dah family, semua kenal each other hehe. semoga SA dimurahkan rezeki!

    ReplyDelete
  6. Suka hidangan yang banyak sayur. Kalau anak tak makan sayur, ai lah tukang habiskan.. ;)

    ReplyDelete
  7. Sedap SA, Kak Sue paling suka desert tu.. Bagus SA bawak kawan-kawan Dania tu sesekali kuar kan..

    ReplyDelete
  8. bagusnya akak spent masa dengan kawan-kawan anak jugak..

    ReplyDelete
  9. Sy jarang singgah Palm Mall kak..tak tahu pun ada restoren best mcm nih

    ReplyDelete
  10. Baguslah aktiviti yang akak buat dengan anak dan kawan nie.. diorang boleh release tension dan akak boleh kenal kawan-kawan anak akak.. semoga akak dimurahkan lagi rezeki.. Aamiin..

    ReplyDelete
  11. Spicy seafood spaghetti nampak sedap :) Black canyon ya. Okay kena masukkan dlm list nak try.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah