Sunday, April 22, 2018

Yasin 50 sen | Yasin Murah di Selangor !

Yasin Termurah Tanpa Minimum Order

Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagaman Islam. Selalunya kita akan menerima gift atau doorgift. Cerita bab doorgift murah. Korang boleh beli yasin dan terjemahan murah di Selangor.  Murah pun, murah hanya RM0.50 dah boleh jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang hadir ke kenduri.



Yasin murah RM0.50 ni juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customers, ni ideanya ! yassin dan doa pilihan ni.




Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga.

Menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja(jika payment masuk sebelum 10 pagi)



2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 50sen ni ready stock !



3. COD pn ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)

4. Saiz cun habis ! 10 x 15cm.

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat haha.


6. Tulisan jelas..bukan versi photostat

7. Boleh muat envelope kecil... korang nak buat sebagai kad ucapan pun, boleh jugak !

8. Ada testimoni positif




9. Trusted seller.

Macamana nak beli? wasap...wasap je tau ke www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT.

Boleh beli di www.shopee.com.my/urbanshops

FB : https://www.facebook.com/urbansshops/

IG :
https://www.instagram.com/kedai.kosmetik.online.murah/



16 comments:

  1. Tahun lepas, saya buat yasin ni sebagai kad ucapan birthday hehe.

    ReplyDelete
  2. Memang murah sangat, servis pun cepat dan mesra. Kak Sue pernah beli dah.. memang puashati sangat ❤

    ReplyDelete
  3. waa. ad kat shoppee lagi senang nk purchase. sampai ke doorstep. gitu. untuk doorgift ap ap mjlis amat sesuai yassin ni.

    ReplyDelete
  4. cantiknya yassin ni...murah plk tu,sesuai sgt dijadikan doorgift

    ReplyDelete
  5. Memang murah sangat. Kualiti pun terbaik kan

    ReplyDelete
  6. WoW!!! Memang murah laa... Nanti kalau buat kenduri boleh lah beli kat sini

    ReplyDelete
  7. tq for sharing...ramai juga skarang org bg yassin sbg doorgift

    ReplyDelete
  8. memang tengah cari pun yasin maacam ni. duk usha kat fb takberani nak beli. tq share SA, nakpi usha kat shopee

    ReplyDelete
  9. Menarik design dia, Nanti nak buat kenduri senanglah order :)

    ReplyDelete
  10. Save entry ni.. mana tau dalam masa terdekat ni nak guna.. boleh order.. ;)

    ReplyDelete
  11. Ika selalu survey yassin jenis cmni utk kegunaan akan dtg mana tau nak buat goodies ke apa ke. thanks for sharing SA :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah