Friday, July 20, 2018

Random Photo Seminggu Ini

Hi korang....

Amboi rajin plak SA kan buat entry...bukan rajin la...haha..sebenarnya nak delete gambar yang banyak giler dalam gallery  hp ni..dari delete jer elok buat random entry kan...masukkan aje semua gambar..eh korang dah makan ke belum ni...SA dah kenyang giler makan nasi lemak..dengan pedas..dengan ada ayam..dengan portion besar..rasa bersalah plak sebab cheating diet..hahaha....eh...jom la tengok gambar....


Sushi dari kawan HR, dia promote yang husband dia jual..pandai husband dia buat sushi..


SA cuba satu yang ada jejari ketam dan telur ikan apa ntah...meletup- letup dalam mulut SA...hahaha...tak suka sangat sushi tp bleh la makan...sashimi lagi tak leh terima di tekak


Muka cuak makan sushi...muahahahahaha


Nasi lemak for breakfast pagi ni...


Popia Vietnam untuk birthday Ex boss...


Comel jer ex boss i.....happy birthday yang ke 58 boss..stay cute always


Mak kat hospital pi check up..nampak mak sihat kan?


Dengan housemate makan kat luar Isnin ke Selasa lepas...


Abah SA buat hal beli durian lagi...berbakul2..mana yang boleh makan dia dah asingkan siap2..yang selebihnya tu dia buat tempoyak

Durian yang bakal dijadikan tempoyak


Itu jer la random photo SA minggu ni...

Happy weekend u olls..

Selamat berhujung minggu

Jangan nakal- nakal

Jaga kesihatan....

Jangan lupa contest Top Komentator July 2018 semakin sampai ke penghujung....

Jom komen- komen banyak2..untuk rebut Sling Bag dan sample Product Mary Kay...

24 comments:

  1. Alaaa...lita tengah diet ni..kena kuat laaa cuci mata..huhuh

    ReplyDelete
  2. popia vietnam tu... tak pernah rasa tau, SA.
    ntah mana nak cari kat melaka ni hu hu hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. last weekend, beraya dgn bff.
      aida dpt merasa 2 keping popia vietnam.
      hmmmm sayur aje kan.
      cicah dgn kuah yg agak manis.
      ok ok lah SA. not that sedap lah.
      anak-anak dara aida tak brape minat.
      diorang kata, sedap lagi popia malaysia :) hi hi hi

      Delete
  3. bukan SA memang rajin ke update blog. hihi. kan.kan

    ReplyDelete
  4. sushi jika homemade memang terbaik..
    nampak sangat sedap tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida terjebak dgn sushi, sebab member ofis buat sendiri.
      terus tersuka tanpa sengaja kat sushi, SA :) hi hi hi

      Delete
  5. duriannn!! btw cantiknya kamera huaweii.. :D

    ReplyDelete
  6. Sedapnya durian, banyak memborong tu SA..

    ReplyDelete
  7. Fuh .. gambar durian paling mengancam jiwa.

    ReplyDelete
  8. semua menu dalam entri ni fav & craving

    ReplyDelete
  9. banyak2 gambar..gambar durian tu menjadi perhatian. Bnyak tu..hihi

    ReplyDelete
  10. Tengok ornag makan sushi macam sedap. Tapi saya tak makan pun kak

    ReplyDelete
  11. Durian tu yg x tahan tu...aduhai...

    ReplyDelete
  12. wow sushi...suka beli yang kt eon, jimat skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. gimme five.
      aida kalu gi aeon, sure akan amik at least 4-5.
      satu singgit or singgit dua kan. boleh la.
      murah sgt. utk merasa sesekali. sedap plak tu.

      Delete
  13. pandai husband kwn SA buat sushi..suka suhi tp tk pernh buat sdiri

    ReplyDelete
  14. Durian dengan sushi tu paling menggoda.. hahaha..

    ReplyDelete
  15. Hamboi...dia tunjuk gmbr makanan lagi 😭😭

    ReplyDelete
  16. sushi tak pernah try..tak tau tekak boleh terima ke idak..durian all time feveret, u..popia vietnam pernah try tapi macam errr, cannot go la kat tekak..hehe..

    ReplyDelete
  17. Bila nampak je durian, terus laju2 ai skroll ke bawah.. hahaha..

    ReplyDelete
  18. Phewww durian tu sedap nyaaa tgk. warna dia naikkan nafsu nak makan :) hehe

    ReplyDelete
  19. Sedapnyaa nasi lemak, esok nak cari jugaklah. Samalah dengan abah & ibu Nani ni hah, berbakul bakul durian nak buat tempoyak.

    ReplyDelete
  20. Sushi tak pernah try..
    Durian.. eerr.. bau je ai dah larik.. hahaha..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah