Tuesday, July 10, 2018

Wanita Misteri Berbaju Kurung Peplum Merah Posing Tengah Padang..

Hi korang...

Apa korang rasa bila tetiba dapat gambar kena troll macam SA...hehehe..tak leh nak marah mebab gambar cantik plak..kena plak ngan tema sambutan raya level SA iaitu Worldcup Raya..kena troll macam ni rasa nak gelak..nasib naik gambar cantik kan..kalau buruk dan mengaibkan memang nak kena si si tukang troll..SA suka gambar ni..dapat bayangkan kalau la betul2 kejadian kan..tetiba tengah siaran langsung world cup kan ada plak wanita berbaju kurung peplum pose tengah padang..satu dunia sure kecoh..hahaha...nasib baik la gambar ni tak viral kat mana-mana..dan harap tidak di viralkan.. malu giler weh kalau viral...kang ada plak yang cakap SA giler glamer..dah la last week dapat dm kat IG ajak SA scandal...😝😝😝😜😜😜


SA dh sampai Russia....


Ni gambar asal...

Nanti SA nak pi print la gambar ni..nak bingkaikan sebab cantik kan..kena kimpan siap2 kat pen drive..waktu rehat nanti pi cari kedai photo kat NuSentral..gigih plak..setuju tak kalau SA cakap gambar troll tu cantik..macam real kan..SA plak memang tengah happy sebab berat badan dah turun..dan dah boleh pakai baju kurung peplum tu..oh ye..cakap pasal baju kurung tu...SA beli kain kat Tangkak rasanya..ke kat Jakarta..aisey lupa plak..SA ni ni ada perangai suka kumpul kain buat baju kurung..lepas tu hantar kat tailor...tailor pun kazen sendiri..so senang tak perlu nak pening...cakap je nak buat fashion apa..rasa nya ada ada beberapa pasang kain lagi yang SA blom hantar tempah..next round la nampaknya...nak tunggu betul- betul kurus lagi sikit...tapi bila buat baju kat kazen SA memang rasa sedap je pakai...sbab ikut ukuran badan sendiri kan..compare beli yang dah siap..nasib- nasib sesuai pakai..kalau tak ok kena la alter tak pun dapat la kat anak dara SA tu...

24 comments:

  1. Memang real dan cantik gambar tu kak SA.. Pandai orang yang edit tu..

    ReplyDelete
  2. curlass kak sa duk tengah pdang siap pegang henpon berbaju kurung lagi nasib tak pegang ketupat lagi rare

    ReplyDelete
  3. Amboi Kak SA... Terbaeekkk lah kalau bebetul kan.. Memang LeYa orang pertama shot gambar akak cantik2 macam tu..

    ReplyDelete
  4. Kreatif org yg buat tu. Nampak menjadi sangat. Kang ramai lah yg DM tu kak. Nak masuk line org kata. Hehe

    ReplyDelete
  5. haha.. pandai prg yang edit tu.. sape yang edit tu? kenal ke?

    ReplyDelete
  6. Tudiaaa elok pulak tu gambarnya walaupun edit. Heheh :)

    ReplyDelete
  7. Ya Allah..pandainya edit. Lawa kak

    ReplyDelete
  8. MN ingatkan siapa lah yang berbaju kurung tu rupanya SA hahaha , iskk yang ajak scandal tu suruh dia pergi jauh-jauh hehee

    ReplyDelete
  9. hahaha.. sape yg edit tu? hehe

    ReplyDelete
  10. Misteri sungguh laa SA hehehe...

    ReplyDelete
  11. Gambar tu nampak kena dan cantik plk tu, rajin tukang edit nya

    ReplyDelete
  12. Pandailah orang tue edit, memang macam akak SA sedang bermain bola dengan berbaju kurung.. hihi

    ReplyDelete
  13. Jadi wanita jelmaan di tengah padang.
    Hebat.

    ReplyDelete
  14. gambar asaltu cam sedihjer.tapi bila di edit nampak cam realjer ...

    SA keje kat mana yer...

    ReplyDelete
  15. kerlas SA kt padang bola tu hehe..hah print jgn tk print

    ReplyDelete
  16. Cantik je gambar tu.. hehehe.. kena pulak bola sebiji dengan kaki tu.. ekekeke..

    ReplyDelete
  17. dah faham kenapa Brazil kalah...ada gangguan di padang rupanya
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. h aha ha haha wanita misteri peplum merah !!!!

      Delete
  18. hahaha patutlah brazil kalah haritu, akak puncanya! Print lah gambar ni, memang cun sangat

    ReplyDelete
  19. ha ha patut frame. nice. rare gitu...
    sempena world cup yg 4 thn sekali, SA.
    berbaju raya. kenangan indah!

    ReplyDelete
  20. Pandai orang yang edit nie SA.. cantik gambar..

    ReplyDelete
  21. hahahah..mcm misteri je tau..rupanya SA yang duk tengah padang tuuu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah