Tuesday, July 31, 2018

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

Hi Korang..

Jom join GA jom...


Klik Banner Untuk Join

HADIAH
Giant Teddy 
seperti dalam banner di atas

SYARAT PENYERTAAN

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)
2. Follow Facebook Page @DT's BLOG
3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
4. Follow Instagram @diyanatjuman
5. Copy banner diatas
6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"(backlink tau!)
7. Tinggalkan komen korang kat bawah dengan link entry

PENGUMUMAN!
Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan.
Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :)
Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018.
Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.

Jom Join beramai- ramai..mana tau menang hadiah Giant Teddy....

14 comments:

  1. menarik hadiah dia, nak join la!

    ReplyDelete
  2. Moga berjaya.. untung2 Dania dapat peluk bear tu nanti.. ;)

    ReplyDelete
  3. haiiiiii. saya pun join giveaway yang sama. goodluck awakk. by he way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe #1622

    ReplyDelete
  4. Good luckk giveaway...
    https://asyiqinroslee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join giveaway pertama saya =)

    ReplyDelete
  6. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah