Thursday, July 12, 2018

Sling Bag Dari Zalora Untuk Pemenang Utama Top Komentator Julai 2018

Hi korang,

Hari ni SA nak cerita tentang hadiah untuk pemenang utama yang menanti pemenang top komentator bulan Julai 2018 blog SA. Sebenarnya sling bag ni dah lama SA beli dan tak pakai pun. Nak bagi Dania dia tak nak, tak minat katanya. SA plak macam tak minat pakai sling bag kecik- kecik ni..so SA jadikan la hadiah untuk juara top komentator. Tak tau la sapa yang menang nanti kan..yang penting pemenang utama SA nak orang baru kali ni..baru adilkan...


So..contest ni terbuka kepada semua blogger yang merupakan readers dan followers blog SA..make sure jugak korang dah follow blog dan media sosial SA (syarat ni SA nak WAJIBKAN bermula bulan ini) dan SA galakkan pemenang buat entry simple bila dah dapat hadiah dan masukkan link blog SA...boleh tak?

Jangan tunggu lagi korang..cepat-cepat meriahkan komen di semua entry-entry dalam blog SA...tapi tinggalkan komen secara adil ye..janganlah tinggalkan 2 patah perkataan dan make sure related dengan entry yang dikomen ye...bukan apa..tak nak orang pertikai..komen pendek bleh menang..dan yang lain semua komen panjang- panjang tak menang kan..so kena adil la dan harap semua boleh bersaing secara sihat.

Korang masih ada banyak masa lagi untuk merebut sling bag diatas..SA akan umumkan pemenang seperti biasa pada 1hb August 2018.

Good luck korang!!!

32 comments:

  1. wahh,, ain nakk...sebab ain memang suka sling bag..hehehhee..

    ReplyDelete
  2. Wah siapakah bakal menjadi pemiliknya...tunggu...

    ReplyDelete
  3. Wah sling bag dari Zalora tu. Menarik hadiah kali ni kak SA.

    ReplyDelete
  4. Wah menarik hadiah untuk bulan Julai nie ya SA. Good luck semua..

    ReplyDelete
  5. Rabia bagi peluang kepada pemenang yang baru untuk menang ye.Rabia dah menang dah kan.So rabia bagi chance untuk pemenang baru.Goodluck u all.

    ReplyDelete
  6. Syarat yang senang.. Jom kita berusaha.. kikiki.. Good luck semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita try nak! mana tau rezeki ... cantikkan sling bag ni

      Delete
  7. wahhh,berminat pula.Cantik bag sling ni... selamat bercontest SA

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Doakankan Bonde dapat sling bag ni he he he

      Delete
  9. Wah cantiknya sis suria. Ika dah la suka.sling beg senang nak jaga beg. Lagi pun rasa selamat jika begin berada di hadapan badan susuh pencuri nk curi. Good luck guys

    ReplyDelete
  10. Cantik sling bag ni. Sesuai untuk jalan jalan hehehe..but I like black. I let my sister know about this. This is totally her color.

    ReplyDelete
  11. untunglah siapa menang sling bag nie.all the best semua

    ReplyDelete
  12. wow! this bag is so nice.. need to comment more in your blog d.. hehehehehe.. good luck all!

    ReplyDelete
  13. cantiknya beg ni! nak kena start ejin dari sekarang ni :p

    ReplyDelete
  14. wah bestnyaaa dapat beg kena usaha ni selalu terjah entry kak SA. cantik beg tu T.T

    ReplyDelete
  15. Cantikkk! Siapalah yang bertuah ni nanti. Heheh :)

    ReplyDelete
  16. wahhhhh...mmg menarik..rezeki ni siapa yang rajin komen..

    ReplyDelete
  17. Perghhhhh! Ini bikin nak marathon niiii...hehehhehe.. lawa beg tu kak SA weh....

    ReplyDelete
  18. Wahhhh ! Rezeki kah sape yg rajin komen tu. Laki valid k nak join ? Ahaks. Xpelah, kita bg peluang pd yg lain. Good luck semua !!

    ReplyDelete
  19. wah cantiknya sling bag ni, rasa macam nak satu juga, nanti usha usha kat zalora.. heee..
    good luck pada yang join..

    ReplyDelete
  20. wah you are so generous. good luck to all of us oh. I like to use sling bag as it is convenient and stylish hehe

    ReplyDelete
  21. wah wah, lama kita x buat hadiah untuk top komentor blog sendiri... Tp tue la... wordpress ada prob dengan plugin untuk detect jumlah komen setiap bulan...

    ReplyDelete
  22. bestnya kalau menang!! dah lama tak buat giveaway macam ni kat blog..bagusla SA cara macam ni kita appreciate pembaca blog kita setiap hari :-)

    ReplyDelete
  23. Wahhh beruntung sape dapat hadiah ni...kalau sis dapat lagi lah beruntung..hehehe.
    Nampak gaya kena usaha lebih ni komen2. Kalau sis free sis komen2 kat setiap entry ekk

    ReplyDelete
  24. menarik hadiahnya.. Pape pun tahniah pada yg terpilih..

    ReplyDelete
  25. cantiknya sling bag. Nak kena join ni. Serang komen kat blog ni,hehehe. Mana tahu ada rezeki dapat bag dari zalora.

    ReplyDelete
  26. Waahh....cantik tampilan Slinv Bag nih. Beruntung sangat bagi yang bisa memilikinya sebab sangat banyak gunanya. Simple di bawa kemana-mana.

    ReplyDelete
  27. kita suka sling bag..kena spam byk ni kat entry2 SA..hehe

    ReplyDelete
  28. Good luck kepada bakal pemenang. Boleh la dapat bag baru untuk pakai ke pejabat, Jalan-Jalan, atau ke Pasar. Semuanya sesuai. Hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah