Wednesday, July 4, 2018

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ

Hi korang...

Jom sama- sama support segmen rakan blogger Ejulz ni...berminat boleh klik banner ye...segmen pun simple jer dan tak susah mana pun..


Kerja Part time SA..

Semua orang tau SA part time blogger kan..itu jer la kerja SA sekarang, selain buat review dan attend event, SA pun ada gak buat dropship..nak tau apa? dropship Minz Sambal Hitam Pahang..jadi dropship je la dulu..mana tua ada rezeki boleh jadi supplier plak..selain tu SA suka jadi personal shopper untuk barangan kecantikkan,haruman dan penjagaan badan macam Victoria Secret, Bath & Body Works cuma buat masa ni slow skit sebab tumpukan perhatian pada mak yang tak sihat..


1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”
5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.
6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
7. Last sekali, macam biasa letak link entry korang di ruangan komen di bawah
8. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^

Segmen tamat pada 31 JUL 2018..

15 comments:

  1. insya allah nnt kita join segmen ni ya ...

    ReplyDelete
  2. Good Luck Kak SA... InsyaAllah leya join nanti ye

    ReplyDelete
  3. semoga tercapai hasrat kak SA jadi supplier produk. Good luck ye kak SA :)

    ReplyDelete
  4. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  5. gud luck .jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah