Monday, July 23, 2018

Apam Balik Mini AmShah The Best In Seremban Town...

Dengan tagline "Kok Sodap Koba'an Kek Oghang..Tak Sodap Koba'an Kek Sey", sekumpulan anak muda memperkenalkan perniagaan Apam Balik Mini di Seremban NS. Memperkenalkan jualan apam balik mini secara katering sekitar NS, Kuala Lumpur, Melaka dan pernah sampai ke Kedah dek kerana kehebatan Apam Balik Mini yang menggunakan resepi istimewa mereka. Apam Balik yang rangup walaupun dah sejuk dengan kepelbagaian perisa mengikut permintaan.

Baru- baru ini mereka bersiaran dari Dewan Orang Ramai Seremban Jaya dan mendapat sambutan yang hangat..sampai majlis berakhir masih tak putus- putus tetamu beratur nak dapatkan apam balik mini mereka..

Mendapat sambutan hangat untuk majlis berikut :

Majlis Perkahwinan ( harga mengikut venue Rumah/ Dewan)
Majlis Hari Jadi
Kursus & Seminar
Majlis Aqiqah & Doa Selamat
Rumah Terbuka Perayaan
Karnival 














Kad perniagaan dan contact number

Sangat- sangat rekemen, confirm memuaskan..kalau ada yang nak tempah perkhidmatan diorang boleh la hubungi nombor handphone diorang macam kat atas tu.Aku boleh jamin khidmat diorang sangat memuaskan..mana tau korang nak buat kelainan untuk majlis perkahwinan atau sebagainya kan..Insyaallah diorang akan berikan khidmat yang terbaik..tentang harga korang boleh bincang dengan diorang...Yang penting khidmat diorang takkan mengecewakan. Setakat ni sambutan hangat di sekitar Seremban especially Senawang...

Hubungi :

Amer : 013 - 6358717
Nurul : 017 - 6566523
Shah  : 017 - 6566533


Selamat Mencuba...

41 comments:

  1. fav apam blk kecik2 rangup camni..dapnyeeeee

    ReplyDelete
  2. tengok pun dah terliur...kalau makan tak tau la mcm mana..haha

    ReplyDelete
  3. kesukaan sha nie.. Tambah bila rangup dan banyak kacang.. Pergh!! Layan je makan..

    ReplyDelete
  4. My fav food apam balik....lama dah rabia tak makan apam balik.rabia suka makan apam balik inti jagung..kurang suka inti kacang :D

    ReplyDelete
  5. Kak Sue suka juga apam balik kecik macam nie. Ranggup layan ja makan..

    ReplyDelete
  6. Omang aiiii sodap lak nengok eh. Terkeliur dibuek eh.. Layan makan apam rangup ni

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap pulak apam balik tuh kak...

    ReplyDelete
  8. Ana Kalau g wedding jumpe apam balik ni wajib amik kak even dah kenyang makan nasi.

    ReplyDelete
  9. apam baliikkkkk.,..sedapnyaa..xde letak pishangg kee..huhuh

    ReplyDelete
  10. Alahaii, apam balik gini memang sedap. Makan pun crunchy aje.

    ReplyDelete
  11. Adoii menggodalah akk ni, fav saya ni tau..mana nak cr pulak hari ni. Tekak macam memanggil2 nk apam balik ranggup ni

    ReplyDelete
  12. mek suka sangat apam nipis cam niiii

    ReplyDelete
  13. salam..
    yaya singgh sini sat ye..

    tu apam blik yg rngup tu ke..
    uiii fevret ni,lme xmkn..

    ReplyDelete
  14. suka apam balik yg macam ni..sedap..rangup2 kan...

    ReplyDelete
  15. best yer kat wedding ada side dish macam ni. Memang wajib beratur g amik apam balik mini ni. Nampak sedap .. tagline dia berbelit lidah huda nak baca..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman sekarang, wedding memang byk ada kan side dish gini.
      nice.
      cendol la.
      putu piring pun ada tau.
      now, apam balik mini.
      menarik!!!

      Delete
  16. Apam balik ni pernah jumpa sekali je masa open house. Sedap. Saya dan Dania pun ambik ni dulu sebelum cari tempat duduk kat open house rumah orang tu. Rasa dia sedap sebab rangup. Bukan amshah tapi lain....

    ReplyDelete
  17. Wahhh.. ni fav syira ni.. nak2 yang jual tu langsung tak kedekut bahan. Macam lebih jagung ka.. yummy. Lg rangup lg best

    ReplyDelete
  18. Apam balik memang sodap! Walaupun kategori kuih tradisional, tapi tetap tak lapuk dek zaman kan. Sekali sekala bila time wedding atau kenduri kalau ada stall apam balik macam ni pun best jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul tu.
      tak lapuk di telan waktu.
      maintain diminati ramai.

      Delete
  19. Alahaiii... Sedap pulak tengok apam balik ni sebab dah lama tak malan apam balik. Suka jenis macam ni sebab rangup.

    ReplyDelete
  20. Terbaik! I love my apam balik yang crispy with lots of jagung manis and kekacang. You memang pandai buat i craving tau.

    ReplyDelete
  21. Kalau compare yang besar tebal dengan yang nipis ranggup ni, memang saya lagi prefer yang nipis ranggup ni. Lagi sedap. Yang tebal tu rasa macam muak sikit kalau makan banyak banyak

    ReplyDelete
  22. wuhuuuuu...nampak menggiurkannn...sedapnyer lahai

    ReplyDelete
  23. wow. sedapnya. definitely trying this when i pass by seremban. Has always been my favourite. Its a good thing that they are actually doing katering. apam balik could make a good food for events actually

    ReplyDelete
  24. menarik ni, SA.
    aida amik dah details kat bisnes kad tu.
    kalau mak mertua buat function, mudah nak oder ni.
    apam balik mini memang feveret lah.
    sedap.
    lelebih makan panas2. rangup!

    ReplyDelete
  25. apam bali kecik ni kalau makan rangup-rangup memang layan gila..5,6 kpg boleh habis ni. banyak gak jumpa gerai mcm ni kat wedding

    ReplyDelete
  26. suka makan apam balik mini ni, sebabrangup..lagi sedap kalau jagung tu lebih dan rasa dia seimbang la..kalau dapat yang tak rangup tak sedap sangat...ade dekt dengan rumah nad, tapi kureng la apam balik dia

    ReplyDelete
  27. i nak balik seremban dan makan apam balik ni.. memang sedap dan rangup.. very yummy!

    ReplyDelete
  28. Salam petang dari Mama Hakim. Singgah bertamu blog sis suria amanda. MEmang sedap makan apam balik panas panas.

    ReplyDelete
  29. Dah lama ibu tak makan apam balik. Kalau inti banyak sedap sangat

    ReplyDelete
  30. Nampak rangup betul apam balik tu. Mesti sedap. Haihhh silap lah baca blog Kak SA malam2. Besok nak cari lah apam balik dekat pasar malam.

    ReplyDelete
  31. Akak kita ni memang hantu apam balik lah tambah-tambah yang banyak jagung dan juga rangup bila dikunyah hehehehe bestnya kalau dapat makan pun beli kat pasar malam jer...

    ReplyDelete
  32. Apam balik ni memang favourite kita. kalau p kenduri ke, tak dapat makan nasi xpe asalkan dapat makan apam balik hehehe

    ReplyDelete
  33. apam balik yang kecik best dari yang besar tu. kecik ni dia crunchy lagi sedap nak makan =D

    ReplyDelete
  34. Apam balik memang terangkat kalau makan panas-panas ni. Yang kecil sedap sebab tepung x tebal. Skrg ni kat mana2 pun ada jual .Dulu Kalau nk makan kena pergi pasar malam .

    ReplyDelete
  35. Apam balik mini ni mmg favourite ika. Sekali ngap je haha. ttgk habis dah makan :)

    ReplyDelete
  36. Paling suka apam balik nipis & rangup macam ni.

    ReplyDelete
  37. Fav aina ni kak. Nak lebih jagung, hihi. Yg nipis2 rangup tu sedap.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah