Thursday, August 9, 2018

Double Hadiah Untuk Pemenang Top Komentator August 2018 Blog SA!!

Hi korang....

Yeay...hari ni SA update hadiah untuk Top Komentator contest macam biasa...kali ni SA nak bagi double hadiah untuk pemenang utama...haaaa seronok x? haaa...tepukkkk.....macam biasa la sape nak menang hadiah kena la buat kerja skit...kena la komen banyak- banyak kat semua entry SA x kisah entry baru or entry lama..kenapa pemenang utama je dapat? ye SA memang bagi hadiah untuk pemenang utama je tahun ni..tahun depan kalau rezeki lebih kita tukar term and condition plak..

Berikut merupakan hadiah - hadiah yang SA nak bagi untuk pemenang August 2018..


Minuman kesihatan untuk mata... Berry Bright With Stevia


Minuman Kesihatan Citrex X 10 sachet


Double prizes for this month!!!

Tak nak ke hadiah double macam ni..kalau nak jom la komen banyak- banyak kat blog SA..ada aaak yg tanya..SA x  rasa rugi ke bagi hadiah mahal2 macam ni..laaa...nak rugi apanya..SA ok je ..tanda SA menghargai follower SA kan...x salah berkongsi rezeki...

Jumpa lagi next entry ..

All the best semua..kita tengok siapa pulak pemenang seterusnya....


24 comments:

  1. dah takda entry nak dikomen hahahaha :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entry tahun2 sebelumnya pun boleh dik...

      Delete
  2. Wahhhhh best ni... kena pulun komen kt blog kak SA mcm ni.

    ReplyDelete
  3. Wah.. Hadiah mengancam.. Nak cuba nasib jugalah.. :)

    ReplyDelete
  4. wah..untung siapa yang dapat tu. double tu..:)

    ReplyDelete
  5. menarik ni..mmg kena jengah hari2 ni

    ReplyDelete
  6. Wah...best ni kak.marilah kita komen banyak2

    ReplyDelete
  7. Wahhh hadiah meletop... untung sape dapat..

    ReplyDelete
  8. Wah dapat double hadiah.. giliran sapa pulak kali nie ye..

    ReplyDelete
  9. nak komen...nak komen bebanyak :D

    ReplyDelete
  10. Best hadiah kali ni. Untung siapa yang dapat tu

    ReplyDelete
  11. OMG!!dapat hadiah double.kena rajin ni komen kat blog SA

    ReplyDelete
  12. best hadiah nyer.. nk kne bekerja keras jugak nie.. pesaing ramai

    ReplyDelete
  13. Nak cuba tapi tak larat.. ai agak sibuk lately ni SA.. huhuhu..

    ReplyDelete
  14. agak susah nak jadi Top Komentator sebab MN ada masa baru boleh BW , apa-apa pun good luck everyone

    ReplyDelete
  15. Wah untung pemenang top komentator ogos nanti

    ReplyDelete
  16. Sharing is caring kan, SA..baru la follower seronok nak singgah blog kita selalu..ada souvenir utk dorang..

    ReplyDelete
  17. Sharing is caring kan, SA..baru la follower seronok nak singgah blog kita selalu..ada souvenir utk dorang..

    ReplyDelete
  18. wah bestnya! tak sempat nak kejar dah ketinggalan jauh ni

    ReplyDelete
  19. Wah bestnya hadiah tu. Nak menang!!!,hihi.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah