Friday, August 24, 2018

Imaan Suci Family Wipes Tisu Lembab Sesuai Seisi Keluarga

Hi korang...

Baru- baru ini negara kita dikejutkan dengan penularan wabak HFMD di negara. Ramai kanak- kanak menjadi mangsa penyakit HFMD dan banyak sekolah terganggu sesi pembelajaran kerana terpaksa ditutup sebagai langkah berjaga-jaga. Dari sehari ke sehari jumlah mangsa semakin tinggi yang melibatkan kanak- kanak dan ada juga dewasa yang berjangkit. Disebabkan itu hari demi hari pelbagai langkah berjaga-jaga yang diperkenalkan. Amalan kebersihan diri dan tempat tinggal perlu dipertingkatkan. Salah satu cara ibu- ibu telah mula membekalkan anak- anak dengan tisu lembab anti bakteria atau apa sahaja tisu lembab yang bagus dibawa sebagai bekalan ke sekolah. 

Baru- Baru ini SA diperkenalkan dengan Tisu Lembab keluaran Wow Mission Sdn Bhd. Apa yang menarik adalah packaging yang sangat- sangat attractive sesuai di bawa kemana- mana kerana ianya bersaiz poket. Boleh diletakkan ke dalam tas tangan dan juga bag sekolah. Tisu ini sangat- sangat sesuai digunakan seisi keluarga untuk kebersihan, kesegaran dan Hygiene. Sememangnya SA sangat puas hati kerana anak dara SA sendiri cakap dia suka sangat dengan tisu ni. Sesuai digunakan bila dia tamat aktiviti sukan di sekolah dan apabila dia berasa kurang selesa akibat peluh dan sebagainya. SA sendiri gunakan tisu Imaan Suci Family Wipes ini.

Terdapat 4 jenis tisu lembab Imaan Suci iaitu:

  1. Imaan Suci Family Wipes
  2. Imaan Premium Wet Tissue
  3. Imaan Facial Wipes
  4. Imaan Feminine Hygiene Wipes




Terdapat 10 helai tisu lembab dalam setiap bungkusan dengan bauan wangi yang menyegarkan...


Kandungan Imaan Suci Family Wipes


  1. Purified Water
  2. Phenoxyethanol
  3. Polysorbate 20
  4. Glycerin
  5. Aloe Barbadensis Leaf Juice
  6. Tocopheryl Acetate
  7. Honey Extract
  8. Cetylpyridinium Chloride
  9. Perfume



Imaan Family Wipes merupakan tisu lembap hasil formulasi Madu, Aloe Vera & vitamin E yang memberi perlindungan seisi keluarga.

  • Tiada alkohol
  • Untuk kegunaan luaran sahaja
  • Jangan dibuang atau pam ke dalam tandas
  • Lapkan seluruh tubuh termasuk wajah
  • Selamat untuk bayi
  • Sekiranya ada iritasi, hentikan penggunaan dan dapatkan nasihat doktor jika perlu

Imaan Family Wipes sangat baik digunakan untuk :

  1. Anak- anak menyusu, makan, tukar lampin dan muntah
  2. Aktiviti bersama keluarga ( travel,riadah & sukan)
  3. Sesuai dibawa kemana sahaja mahupun ke pejabat dan sekolah
  4. Menghilangkan bau badan ( deodorant)
  5. Membersih & Menyegarkan Kulit
  6. Menjaga kebersihan ibu menyusu badan
  7. Membersihkan peralatan mainan, perabot & lain- lain
  8. Sesuai digunakan selepas bersukan
  9. Sesuai digunakan ketika berada di tempat awam

Berita baik untuk korang yang ingin mendapatkan pendapatan sampingan dan berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048  bayaran sebanyak RM30 akan dikenakan.

Semua rangkaian tisu pelembab diatas boleh di beli di: 



Info lanjut:





NO TEL: 03-42854919
WASSUP NO :019-2862828

17 comments:

  1. Kinah pun ada satu family wipes ni kak. Memang mudah nak bawak travel

    ReplyDelete
  2. Bau tisu dia wangi sangat kak. Paling best senang nk bawa ke mana sebab ringan dan senang nak selit.

    ReplyDelete
  3. Wet tisu mmg tmn sejati. Tp hat ni...blm try. Nt nk try

    ReplyDelete
  4. wah best juga ye imaan wipes ni. Tentu sekali kita sebagai seorang ibu nak protect keluarga kita dari kekotoran dan bakteria.. boleh lah try nanti

    ReplyDelete
  5. Belum pernah cuba lagi Imaan Wipes nie SA.. tapi ramai yang cakap bagus..

    ReplyDelete
  6. Bagus kena sentiasa waspada untuk HFMD, nak beli juga nanti standby dlm hand bag

    ReplyDelete
  7. dah pernah cuba memang bestttt...

    ReplyDelete
  8. nnti dh abis wet tissue althea,nk try imaan punya pulak..

    ReplyDelete
  9. Wahhh... Best betul ade tisu lembap boleh dibawa ke mana ni..

    ReplyDelete
  10. Wet tissue mmg wajib standby dalam beg. Kena try imaan ni pulak lepas ni.

    ReplyDelete
  11. bags produk ni..sesuai utk semua golongan umur..:)

    ReplyDelete
  12. Wah nampak bagus jugak wet tissue imaan ni..boleh try nanti

    ReplyDelete
  13. yang ni belum try! sha kena beli satu ni, untuk letak dalam beg

    ReplyDelete
  14. blm pernah nampak di pasaran tisu imaan ni..

    ReplyDelete
  15. Sha tak pernah guna wet tisu jenama nie.. baguslah boleh guna seisi rumah..

    ReplyDelete
  16. wet tissue sngt penting untuk us girls.. lagi2 nak remove mekap. tak rajin nak usung pecuci muka so wet tissue jela =D

    ReplyDelete
  17. Senang ada wet tissue ni untuk remove make up lagi lagi kalau travel. Heheh. Next time boleh beli jenama ni pulak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah