Friday, August 10, 2018

Random Photo #4 This Week

Hi korang..

Yeay..its Friday today...yeah..kita kembali dengan random photo sekali lagi..minggu ni tak berapa banyak gambar tapi SA nak jugak letak beberapa keping gambar..macam biasa la SA syg nak delete gambar macam tu je..so better SA share dalam blog..nanti bila-bila in future nak tengok semula kan..rugi rasanya kalau buang macam tu je...

Jom Jita tengok koleksi gambar...


2 bulan lepas ada seekor je kucing hitam..Selasa lepas tengok eh..ada 3 ekor dh...


Jumpa buah Sentul masa kat Simpang Empat Alor Gajah..beli 2kilo...ermm SA makan sensorang je..selebihnya adik bawak kat tempat kerja...


Kakak Dania ajar Dida main congkak...seronok betul dia..cepat belajar


Sarapan SA hari Isnin


Monday Looks..muka penat dan nampak pelik dengan baju corak bunga-bunga..



ootd masa majlis pernikahan adik sepupu


Opick...


Seronok betul main pasir


SA dan pengantin baru..nanti SA update majlis diorang..


Sarapan hari Selasa..makan lempeng


Sarapan hari Rabu..bihun goreng add on keropok paru


Lunch Rabu..Nasi Ayam Kicap Sambal Gesek 3 budak Gemok


SA nak bagi 2 hadiah utk pemenang Top Komentator August 2018..

Berry Bright


dan Citrex A.M.G

Harap2 dapat pemenang baru


Balik kerja Rabu malam sampai2 je housemate tengah bergelap...xde elektrik...huiii tension sebab panas giler...dalam pukul 11.30 malam baru ada elektrik...sabar jer la..

So..itu je gambar yg SA share untuk random photo minggu ni..next week SA share lagi gambar ye..

Hari ni SA cuti..nak buat persediaan untuk masak lauk pengantin majlis bertandang adik sepupu esok...doakan semuanya berjalan lancar ye..asyik dapat tender masak lauk pengantin je..lepas ninx nak amik lagi dah..penat oiii....esok pagi subuh SA nak pi pasar besar cari bahan basah....

See ya next Monday...

21 comments:

  1. nasi dr budak tiga gemok tu..kt opis pn slalu juga order tp kita tkde try mkn lg ...bila blackout bertabah la...aritu area umh kena juga...dh la ms tu tgh iron ..nasibaik tgal tudung je blum iron..bj2 smua dh iron

    ReplyDelete
  2. Cantik gambar Opick tu kak. Yg 3 ekor kucing tu pula comel.

    Selamat memasak kak. Semoga dipermudah semuanya.

    ReplyDelete
  3. Boleh rasa penat macam mana bila terlibat secara langsung bila ada kenduri ni..

    ReplyDelete
  4. Wah....mcm2 aktiviti ada ye kak..happening

    ReplyDelete
  5. Nak jadi pemenang baru boleh? hehe

    ReplyDelete
  6. Ooo. . .i like the outfit you wore to the wedding. ..very beautiful! And that 3 black cats shot is quite cool. ..if only the last one wasn't so far down..hahahah

    ReplyDelete
  7. Penuh aktiviti SA ya.. seronok. Selamat memasak SA.. nanti jangan lupa share gambar masak-masak kat sini tau..

    ReplyDelete
  8. SA, badan maintain je. apa rahsia SA?

    ReplyDelete
  9. Alahaii, sedapnya buah sentul. Payah nak jumpa buah tu zaman sekarang

    ReplyDelete
  10. bila tengok congkak tu rindu nak main..ada lagi ke tak lubang congkak tu kat rumah nenek

    ReplyDelete
  11. done follow #1626. muka akak ada ias DJ radio tu

    ReplyDelete
  12. Malam-malam layan gambar makanan, nampak pula macaroni tu terasa lapar plak. Haish!

    ReplyDelete
  13. gambar anak tam tam berderet atas tangga tu rare sekali SA hehe :)

    ReplyDelete
  14. Hmmm.. lempeng kelapa ke tu? Jarang dpt makan.. hiihi

    ReplyDelete
  15. Yang tak boleh tahan... Gambar kucing tu.. Pandai betul cari port sebaris. So cute.

    ReplyDelete
  16. Comel kucing hitam tu.. Menu sarapan yang ohsem..
    Ala.. Nak pemenang baru ke?? Nak cuba juga, boleh tak?? Bolehlah ye kak SA.. :)

    ReplyDelete
  17. 3 kucing hitam tu macam berjanji nak lepak sama kat situ..hihi
    alah kak xsempat nak kejar komen semua..sibuk nau

    ReplyDelete
  18. Gambar opick kat pantai tu comel sangat... Kak SA kan pakar masak.. Tu yg semua suka dan tempah utk masakan pengantin..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah