Wednesday, August 29, 2018

SA Suka Kontroversi?

Hi korang....

Semalam SA balik kerja lambat...pukul 7 lebih baru keluar office..tengah kemas-kemas meja tetiba dpt call dari 017 nyer number..x yah la SA bg no penuh kan ..lepas tu baru cakap hello..terus je dengar suara lelaki main serbu jer bercakap...butir percakapan ada aalam screenshot SA letak kat bawah tu ha...alahai...ingat call dari dari client nak offer job ke apa kan...sebab tu SA jawab call...but memang SA terkedu la mula2 sebab dia main serbu jer kan..tak bagi salam ke apa..bukan main excited lagi..tapi yang pelik kenapa plak masuk ke nombor SA sebab kalau mak dia..sure dia dah set no mak dia kan....




Memang lawak la...

Seriously lawak...non stop dia cakap..bila SA bagi salam dan cakap dia salah number..masih dia tak percaya...siap kata SA ( konon mak dia) buat lawak...alahai anak...x tau nak gelak ke apa dah...terus SA jawab..bagi salam dan letak hp..malas la SA nak panjang2 cerita kan..kebetulan SA memang tengah migrain..terus up kat FB..sebab rasa kelakar kan..ambik bertubi2 plak ucap tahniah kat SA sebab bakal dapat cucu...aduhaiii...guling2 SA gelak ..sampai ada yang cakap..SA ni saje reka cerita dan suka kontroversi..laaa..dah cerita kelakar..SA share la..memang la ramai akan like dan komen...adat la tu..orang Malaysia kan suka hiburan...x suka lawak jenaka kalu...pi duduk Hutan....
Betul tak?

10 comments:

  1. Hahaha.. Sabar jelah ini mesti main dail je nie dengan confident.. Pastu dengar pula suara pompuan terus assume mak dia.. Sha yang baca pun gelak guling-guling.. Hahaha.. Macam-macam perangai orang sekarang..

    ReplyDelete
  2. hahaa.. dia terlebih excited tu kak..

    ReplyDelete
  3. haha..mcm2 org sekarang ni. eksited lebih..sampai no. phone mak pun xsave..:)

    ReplyDelete
  4. Macam mana si Lan ni boleh salah no.

    ReplyDelete
  5. over teruja tu...siap ngaku anak JANTAN :D

    ReplyDelete
  6. Hahahahah..kelakar lelaki tu..tak save nombor mak ke? hehehe..bukan kontroversi kan kak..memang cerita betul kan kak.

    ReplyDelete
  7. hehehe memang lawak..eh sapa mulut jahat tu pandai ngata org

    ReplyDelete
  8. hahahaha adoi meraung si Lan tu mak dia tak terima idah hahaha

    ReplyDelete
  9. haha..ada baca status SA yg ni..mmg tergelak baca..excited benor mamat tu nak dpt anak..maklum la berjaya buntingkan isteri..smpai tak pasan, call no.orang lain...haha

    ReplyDelete
  10. haha..ada baca status SA yg ni..mmg tergelak baca..excited benor mamat tu nak dpt anak..maklum la berjaya buntingkan isteri..smpai tak pasan, call no.orang lain...haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah