Friday, August 3, 2018

Random Photo Minggu #3 Minggu Ini

Hi korang..

Pejam celik, pejam celik dah Jumaat dah hari ni kan...huwaaaa...cepatnya masa berlalu..tapi bagus jugak..at least bleh rehat 2 hari kan..ehhhh....rehat keee......sejak bila jumpa perkataan rehat dalam hidup SA ni kan..haha...nak sedapkan hati sendiri nampaknya...biasa la SA ni kan..kerja mengalahkan PA Perdana Menteri...oh ya ada yang tanya SA..Dah lama tak nampak SA kat mana- mana event area KL ni..hurm..SA memang dah lama tolak mana- mana event..bukan sebab sombong atau berlagak nak pi paid event je..takde pun..SA tolak event sebab Mak dan Abah SA tak berapa sihat..insyaallah SA akan start aktif semula sebab mak dan abah dah ok sikit..bila SA yakin tinggalkan diorang sekejap hujung minggu, SA akan terima mana- mana job..buat masa ni SA banyak buat product review dulu.

Hari ni...SA nak share random photo yang SA dah share di media sosial tapi tak share lagi di blog..SA nak simpan sebagai kenangan...


Latte dari Grind Coffee House


Lupa nak share gambar ngan anak dara last week..


Si comel Dida happy betul dia dalam gambar ni sebab dapat siapkan puzzle frozen..Dida dan Frozen berpisah tiada


Breakfast telur separuh masak


SA pergi kerja pagi..matahari pun x muncul lagi..balik kerja plak malam bila bulan baru nak muncul
nasib badan kan...bila la nak pencen ni


Lunch SA semalam..Laksa Utara siap dengan telur burung puyuh


Version tak berkuah


Lambakan Ikan Tilapia yang abah pancing..alhamdulillah rezeki abah..hujan- hujan ni banyak ikan rupanya


Pakcik SA menjalani pembedahan ketumbuhan bawah telinga..alhamdulillah dah semakin ok..gambar ni sebaik dia dah sedar dan dah keluar dari bilik pembedahan


SA dan anak- anak buah SA, si kembar dan Dida...asal tau mama dia ni cuti sure berebut nak berkepit..susah betul jadi makcik fav ni


SA dan Dida...sebenarnya SA nak tido petang ahad lepas..tapi bila dah bertiga ni pun naik katil..memang tak la dapat tido


Semalam ada orang jual jagung dan hantar kat office..6 tongkol RM10..SA bawak balik rumah sewa 3 tongkol..dan dah selamat rebus malam tadi


Cantik gak isi dia..dan manis sangat


SA memanjakan muka dengan Ginger Gold Hydrogel Mask dari @myproductco..best betul pakai mask ni..sejuk je muka...


Gambar pagi ni..bunga rose kampung milik tuan rumah mekar kembang...cantik..bau pun sedap je...

So...

Inilah entry SA untuk hari ni..esok lusa ada ke entry...kalau tak sibuk insyallah SA buat la satu dua entry..hehehe..kalau hujung minggu biasanya entry makan- makan atau masakan je kan....korang ok ke?

Kang ada plak yang email dan sound SA lagi...hehehe.....

Selamat berhujung minggu korang....jangan nakal- nakal ye....


14 comments:

  1. selamat berhujung minggu jugak SA

    ReplyDelete
  2. Selamat berhujung minggu. Budak dua ketui ne pun dah pandai kira hari bila nak sabtu dan ahad kesian dekat dorang.

    ReplyDelete
  3. lama xmkn telur masak separuh tu....wah byknye hasil abah SA pancing ikan tu

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik semua gambar radom ni... Pic Makanan paling Win!

    ReplyDelete
  5. Semoga cepat sembuh pakcik SA :)

    ReplyDelete
  6. semua gambar cantik-cantik tau kakak SA :) lama dah rabia tak singgah ke blog kak SA.

    ReplyDelete
  7. geram tengok si Dida, memang happy la kalau berjaya siapkan puzzle frozen tu. Ada budak boleh giveup kalau besar cenggitu

    ReplyDelete
  8. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! http://halloweendayusa2018.com/

    ReplyDelete
  9. semua gambar cantik cantik <3

    http://www.cikfira.com/

    ReplyDelete
  10. Banyak-banyak benda yg akak share last week, Laksa dengan telur putuh tu mmg menjadi tarikan betul..hahaha

    ReplyDelete
  11. seronok ada anak2 teman bermain :)
    semoga pakcik cepat sembuh..

    ReplyDelete
  12. ok ja...SA post apa pun tak kisah..

    ReplyDelete
  13. Cantiknya bunga ros kampung tu.. Laksa dengan telur puyuh tu pun mengancam..

    ReplyDelete
  14. Ikan tilapia tu favourite ai.. sedapnya kalau dapat.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah