Friday, August 31, 2018

Random Photo #7 Di Hari Cuti Merdeka 2018

Hi korang....

Hari ni SA nak share ngan korang random photo yg SA kumpul-kumpulkan..sebelum delete..ada yg dah transfer ke PC...nanti nak pi cari hard disk la kat Low Yat nak transfer semua gambar2 yg ada beribu2 tu..nak print jugak..lama dh takde album gambar..dulu muda2 ada la simpan album gambar feeling- feeling retis haha ..sebenarnya SA dalam MRT ni ha...dari menung x tentu arah baik siapkan apa-apa pending entry kan..entry job ada la dalam 2-3 lagi...dateline dh hampir..ada yg dh rangka draft dah..tapi mood nak mengarang tu jauh ke laut...sindrom blogger la ni..sesekali memang buntu takde idea ..

Eh panjang plak mukadimah...meh la kita tengok gambar...puas susun elok-elok .ada gak yang kelam kabut..lantak disitu..SA dh malas nak pening susun dh..


Masa event Prego..gambar dari Kathy Wui...


Kari gearbox masa wedding kazen 11hb


Petai..beli kat kawan opis


Gambar candid Dania masa pi tengok wayang


Rumpun ulam raja kat rumah sewa..x oernah nak petik buat ulam...ulam awet muda tau...


Bunga apa nama x tau..tapi cantik giler


Yang ni pun..berbunga tapi batang berduri..cantik bunganya..ada satu lagi kat rumah depan tu bunga warna kuning..


Mee udang..cair kuahnya..udang plak halus2


Kerang rebus


Masak lemak cili api ikan belanak campur peria


Mommy dida kena patuk ngan burung unta


Ayam jinak kat FITC Seri Kembangan


Dida ngan Opick naik kuda diperbuat dari rotan...SA masa kecik ada satu abah cakap


Ayam serama comel sgt!!


Inipun cantik bulunya


Rasa nak bawak balik je


Kari Gearbox lagi


Barang mekap Dida


Event Prego gambar dari OP


Keychain dari kawan opis


KFC yg seram...


Donut filing..


Scone


Yeay jumpa Abah Zino ngan Mak


Buku travelog Abah Zino...best weh baca..buku ni sempoi..x sarat pun..untuk bacaan ringan


Maggi goreng sarapan pagi ni...


Up ayam goreng

Sampai di sini random photo kali ini...eh..korang xde ke yng nak hadiah dari SA ni...macam x beegerak pun komentator kat blog...SA nampak masih orang yg sama..kalau xde kena la SA buat cabutan by random.org..kang ada plak yg komplen orang yg sama je kan...okey cepat2 skit komen..SA nak announce esok ni...


10 comments:

  1. banyaknya gambar makanan ni,, terus rasa lapar.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. amboiiii byk gambar makanan... Liez pulak banyak gambar anak-anak berselfie...gambar bykkena simpan dlm externalataupunliez akan auto save dkr flickr..klau external hilang masih ada gambar dlm flickr

    ReplyDelete
  3. Sejak en. Hb tak bagi diet ni.. asyik nak makan je..

    Part bergambar dengan abah Zino.. yeeaaa.. kite pun dapat tapi tak dan up lagi dalam blog.

    ReplyDelete
  4. Ternampak kuda rotan teringat dulu masa tadika ada juga sebijik tapi sekarang entah ke mana kuda tu lari

    ReplyDelete
  5. sempat tak menang komentar tu :D

    ReplyDelete
  6. gambar2 mknan menarik perhatian especially yg masak lemak tu..yummy...

    ReplyDelete
  7. gambar makanan juga yang best ... hehe
    bunga purple tu macam bunya kembang pagi / morning glory ..

    ReplyDelete
  8. Wahhh...bestnye..dapat bergambar dgn Abah Zino dan Mak.. Best ea bku die.. Nak cari n baca jugak lah

    ReplyDelete
  9. meriah handphone SA dengan gambar-gambar..

    ReplyDelete
  10. Meriahnya gambar-gambar makanan tu... Terus perut Sha berdangdut.. kikiki..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah