Wednesday, August 8, 2018

Terjatuh Cinta Dengan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum

Hi korang...

Siapa suka Serum muka macam SA? 

Penting ke Serum muka?Untuk SA yang mengalami masalah kulit muka berminyak..serum sememangnya sangat- sangat penting..apabila usia meningkat macam SA ni dah masuk era 40an, Serum adalah perkara paling penting kerana di katakan bertindak lebih hebat dari pelembap. Dalam sebotol kecil serum dengan tekstur ringan, bebas minyak dan berwarna jernih mengandungi sejumlah bahan aktif dari vitamin sehinggalah antioksidan yang menyerap hingga ke dalam kulit, meresap dengan cepat, mudah dan merata dari pelembap wajah biasa.

Serum wajah ini lebih fokus ke arah target utama iaitu isu-isu kulit dengan lebih spesifik iaitu mendorong regenerasi kulit, mencerahkan, masalah jerawat, noda hitam dan pigmentasi ataupun rona wajah yang tidak sekata.

Baru- baru ini SA diperkenalkan dengan product dari Ephyra iaitu Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum. SA sebelum ni memang gunakan Ephyra Skin Nano, tapi lumrah wanita la kan..asalkan ada jer iklan tentang product serum yang banyak di pasaran. Suka jer tukar- tukar dan tak pernah setia pada satu- satu product. Actually pada SA mana-mana serum pun sama jer fungsinya cuma yang membezakan adalah jenama. Dan dalam banyak- banyak jenama di pasaran SA satisfied dengan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum. Sebab selain dari pelengkap penjagaan wajah, serum ini merawat masalah kulit muka SA. Sekarang ni dah banyak jerawat pasir yang halus2 tu tumbuh sebab kulit muka SA berminyak kan..dan sejak SA gunakan semula seminggu yang lepas..terus berkurangan jerawat halus tu dan kulit kekal lembap.

Jom tengok gambar...







EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM disyorkan untuk semua jenis kulit dan tona kulit. Sapukan setiap hari dan malam  atau selepas rutin penjagaan kulit biasa anda. Dengan aplikasi harian Ephyra Skin Nano mampu meningkatkan tekstur  dan menyumbang kepada kulit yang lebih cantik, seimbang dan bercahaya.

 3 langkah untuk menggunakan Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum:

1. Basuh dan keringkan muka anda
2. Terapkan Serum Pembaikan Kulit Ephyra Skin Nano secara bersamaan
3. Izinkan masa untuk menyerap produk.
4. Gunakan setiap hari untuk kesan maksimum

Adakah Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ini selamat digunakan?

Tidak perlu risau kerana Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum telah diuji secara Klinikal & terbukti untuk Pemutihan, Anti-penuaan & Pencerahan


Maklumat lanjut sila layari www.oceanlife2u.com

34 comments:

  1. Wahh menariknya serum epyra ni nak kena cuba gak la nanti

    ReplyDelete
  2. Wahhh macam best je kak serum ni. Muka sy dh naik jeragat ni. Seram tgk tau.. kulit akak nampak smooth je. Mcm kena cuba epyra ni.

    ReplyDelete
  3. Bonde suka semua set ephyra nie, memang selesa sekali bila dipakai.. dan wangi he he he

    ReplyDelete
  4. dulu cik en pakai nano ni.. mmg best sgt

    ReplyDelete
  5. Kena try ni sebab sekarang ni penuh dengan jerawat pasir, kulit muka pun tak smooth langsung

    ReplyDelete
  6. Aida pernah guna ni, SA.
    before bertukar kpd yg skang.
    Sesuai. Cuma bila lama pakai, takat tu aje.
    Tak perbaiki kulit lebih lagi.
    Maybe aida kena beralih ke produk 40an hi hi hi...
    So now memang guna produk 40an :-)

    ReplyDelete
  7. kita tak pernah pun pakai serum ni.Ingat nak jugak cari serum untuk muka ni.Tapi tulah,tak tau berkesan ke tak dengan muka ni.Tapi tengok SA pakai,macam nak mencuba pulak

    ReplyDelete
  8. Selalu baca review pasal Serum Ephyra ni..semua bgi +ve feedback..mcm nk try jugak..

    ReplyDelete
  9. Pernah pakai sebelum ni. Memang best pun. Tapi sebab fadzi ni tak konsisten kalau pakai serum, toner dan moisturizer, sekarang fadzi dah stop dah pakai

    ReplyDelete
  10. Pernah baca orang review Ephyra ni but belum pernah try lagi. My serum pun nak habis dah ni. Boleh la cuba nanti.

    ReplyDelete
  11. Patutla sa muka nampak berseri2 lately ni. InilH rahsia kejelitaan anda ya...ayu pernah guna sabun muka (bar siap) jenama ni tapi serum belum lagi

    ReplyDelete
  12. Haa.. Ada nampak iklan Ephyra nie lalu lalang kat social media, rupanya bagus juga produk nie. Bolehlah belikan tuk anak dara sorang tuk cuba.. Asalkan dia jangan lawa dari mama dia sudah

    ReplyDelete
  13. Da lama rasanya tak pakai serum segala, sejak usia meningkat ni perlu sgt la ye pakai serum ni .hehe

    ReplyDelete
  14. kna cuba ni..hari tu try sabun dia..memang best sangat. klit lembab sentiasa..:)

    ReplyDelete
  15. produk ephyra memang best..nad suka sangat..sekarang dah macam-macam kan produk dia..serum dia ni memng best

    ReplyDelete
  16. Singga baca aje.
    Nampak macam ramai yang minat

    ReplyDelete
  17. sepanjang hidup ni tak pernah lagi guna serum muka..hahaha..kena ikut cara SA jaga muka lah..Ephyra ni memang dah estabslih jenamanya, so dah tahu la kan kualiti dia mmg bagus

    ReplyDelete
  18. Ephyra skin nano memang terbaik kan kak.dah banyak testimoni yang share kata ephyra skin nano bagus.saya dari tahun lepas nak beli tak terbeli lagi.

    ReplyDelete
  19. Pernah pakai produk penjagaan kulit ephira ni dulu. Ok lah untuk produk tempatan dan masih bertahan sampai hari ni. Teruskan berjuang

    ReplyDelete
  20. Kalau dah sampai jatuh cinta tu mesti tak nak tukar tukar lagi kan lepas ni. Memang setia sampai bila bila

    ReplyDelete
  21. bagus produk ephyra ni..boleh menjaga kulit muka

    ReplyDelete
  22. sha suka jugak pakai serum, mcm satu keperluan wajib hehe

    ReplyDelete
  23. Hehe, cinta pandang ke berapa tu sis suria amanda. Dari muka turun ke hati sebab pakai kat muka makin berseri seri

    ReplyDelete
  24. memang tengah cari serum sekarang ni. tapi tak tahu nak beli yg mana satu. boleh masukkan ephyra dalam wish list

    ReplyDelete
  25. Mahal tak ni kak? Serum saya pun da nk hbis ni..nak try yg lain plak..nak try ephyra plak la lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia..sila beli ngan @azlinda.alin, akak beli kat dia..harga x sampai pun RM70

      Delete
  26. Wah serum Ephyra.. Kak Sue pernah cuba sabun muka tu ja dulu. Memang kita nie kadang suka tukar-tukar kan SA..

    ReplyDelete
  27. Mau dong nyobain Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum. Saat ini Abby fokus ke skin care dari pada make up. Natu tahu klo umur kepala 4 itu harus lebih fokus ke SC sj

    ReplyDelete
  28. Pernah cuba tapi tak kekal lama.. lepas ni nak try guna balik.. hehehe..

    ReplyDelete
  29. Pernah pakai gak dulu.Memang best sangat dan kulit pun jadi lembut dan licin.

    ReplyDelete
  30. Best tak kak ephyra ni?tgk brg2 dia nmpk menarik.teringin nak cuba.serum ni pun mcm best ja ha.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah