Monday, August 6, 2018

Unboxing the Althea Angels Surprise Gift Box

Hi korang,

Baru- baru bersempena dengan Birthday Anniversary Althea Turn 3 SA dapat berita yang sangat menggembirakan dimana SA terpilih menjadi salah seorang Althea Angel yang mana bukan senang ye nak terpilih menjadi Althea's Beauty Ambassador Community..alhamdulillah diberi kepercayaan oleh Althea untuk menjadi antara Angels yang akan mempromosikan barangan dan segala aktiviti dari platform Althea. Seronok betul SA..dan bukan SA seorang sahaja terpilih malahan ramai lagi di kalangan rakan blogger turut terpilih...

Untuk itu pihak Althea telah mengirimkan surprise box bersempena Anniversary Althea yang ke 3  dan tak tunggu lama SA dapat dh surprise box tu...best sangat-sangat sebab SA dapat beberapa product surprise dari Althea...jom tengok sessi unboxing surprise gift box Althea...



Althea's Angel


Pink box ni memang sentiasa di nanti- nanti oleh semua blogger dan juga customer..sebab apa? sebab box ni tahan lama dan boleh simpan barangan lain selain product Althea..


Cantik kan box ni?


Isi di dalam...

Barangan Surprise Althea Angels Surprise Gift Box

  1. Make up pouch 
  2. Althea Beauty Mirror 
  3. Althea Limited Edition Tote Bag 
  4. New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask 
  5. Cuties miniature Althea's boxes 

Best ke?

Harus la best.....barangan dari Althea memang super Awesome!!!


Althea Make Up Pouch




New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask
nanti SA review dalam entry khas lepas SA guna 2 product ni ye...


Kesemua barangan yang SA terima


I'm a happy Althea's Angel.....


FLY ME TO KOREA CONTEST


Korang nampak kan ada 3 miniature box yang comel tu....haaa...itu bukan box sebarangan ye..itu adalah miniature birthday book yang melayakkan korang untuk menyertai contest "FLY ME TO KOREA"....menarik kan? Contest ini sedang berlangsung dari 2 Julai sehingga 31 August 2018 istimewa sempena Ulangtahun Althea ke 3...So...korang kalau nak terbang ke Korea dengan tajaan sepenuhnya boleh la join contest ni...masih belum terlambat lagi ni....

Here are the super simple steps to join:
  1. Shop - Make a purchase on Althea and be one of our lucky fans who receive the limited edition Birthday Book box + Birthday Book miniatures!
  2. Get Crafty- Fix up the miniature boxes according to the instructions.
  3. Snap - Take a creative photo featuring your finished Birthday Book miniatures.
  4. Submit - Upload it to Instagram and caption it telling us why you’d like us to fly you to Korea! Be sure to use the tags @AltheaKorea #AltheaTurns3 #AltheaKorea to enter.



Promosi sedang berlangsung sempena  Anniversary Althea Turn 3.

Korang kalau berminat untuk mendapatkan produk-produk keluaran Althea Korea...boleh terus layari website tersebut..psst...the best part is tiada Kos penghantaran dikenakan untuk belian RM50 ke atas tau...dan harga barangan Althea adalah mampu milik...cepat!!!!

Website:

39 comments:

  1. syoknye ada mcm2 dlm box tu suak la makeup pouch

    ReplyDelete
  2. wah..seronoknya dapat box dari althea. Macam2 ada dalam tu..bertuahnya..:)

    ReplyDelete
  3. kite pon suka dengan surprise dari althea ni.. bestkan fresh green tea n fresh rose tu.. wangi!

    ReplyDelete
  4. Memang cantiklah packaging Althea nie, nampak cute..

    ReplyDelete
  5. Bestka dapat barang dari Althea ni.bila pulak saya nak update pasal Althea Gift Box nih..

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak, terpilih. Best nampak produk althea ni

    ReplyDelete
  7. beshnyer dpt brg preee heeee

    ReplyDelete
  8. Addicted beli barang dekat althea ni. Minggu ni 3 minggu berturut parcel althea sampai rumah. Produk2 dia semua best sgt kan kak.

    ReplyDelete
  9. Azwar suka dua2 scrub ini. Best gila pakai!

    ReplyDelete
  10. wahhh.. terbaek.. tahniah :)

    ReplyDelete
  11. seronoknye tengok member2 blogger dapat suprise box macamni

    ReplyDelete
  12. kotak dia memang boleh jadi serbaguna.. Cantik..

    ReplyDelete
  13. bestnya! means SA dah layak tuk join yang Fly to Korea tu la ya? wahhhh :D

    ReplyDelete
  14. Cantik sangat kan! Suka sgt dengan Althea yeyyyy

    ReplyDelete
  15. Bestnya SA.. tahniah tau terpilih jadi Althea Angel..

    ReplyDelete
  16. Bestnya. Comel-comel gift dalam tu.

    ReplyDelete
  17. saya suka guna yg green tea tu.. rasa fresh muka.. barang althea memang berbaloi beli la!

    ReplyDelete
  18. seronok kan bila unboxing Althea Angel Suprise Box ni. Macam-macam ada, bertuah sangat terpilih jadi Althea Angel

    ReplyDelete
  19. bestnya dpt jd althea angels..
    make up puch tu comel sesangat unik giler shape dia.
    Takpenah try althea lg tp brand ni cam makin naik

    ReplyDelete
  20. Bagus produk dari korea, rajin kan diri untuk gunakan produk ni secara konsisten k. Biar cantik macam gadis korea. Hehehe

    ReplyDelete
  21. dah cuba ke green tea tuh? apa rasanya ek. kalau best rasa-rasa cam nak beli gak lah

    ReplyDelete
  22. Wah menarik dapat hadiah macam ni

    ReplyDelete
  23. geram plak tgk skin detox tu, SA.
    tiap hari baca review :) geram plak.
    aida ni baru try new product, 1 set, tak brani lagi campur2.
    kalau dulu, confirm aida da beli ni. memikat betul lah...

    ReplyDelete
  24. Waaa.. . Comelnya miniature book tu.. Dalam banyak banyak yg best Fly Me to Korea.. Nie yg buat tak sabar nak shopping kat Althea

    ReplyDelete
  25. Dah jatuh cinta dengan produk althea ni. Dah guna detox tu, memang best. Nak try masuk contest mana tau boleh jadi salah seorang yang bertuah kan.

    ReplyDelete
  26. Bestnya dapat macam2 hadiah :)

    ReplyDelete
  27. Bestnya jadi orang perempuan ini selalu dapat hadiah istimewa kita tak pernah nak dapat pun hehehe seronoknya banyak lak dalam tu macam-macam ada kasi kat kita lah akak..

    ReplyDelete
  28. Antara dua dua produk tu, mana satu yang akak paling suka?

    Oh, ingatkan miniature kotak tu saje saje dieorang bagi sempena birthday. Kontest kene gina kotak tu rupanya

    ReplyDelete
  29. Wah seronoknya dapat hadiah tu. Kita ni dah besar lama dah tak dapat hadiah. Hehe. Kalau dah ada orang bagi tu mesti harga dan pakai sampai habis kan sis

    ReplyDelete
  30. Bestnya sebab terpilih jadi beauty Althea Angels. Barang-barang dalam box tu pon semua best-best. Mampu tengok jer lah ☺

    ReplyDelete
  31. Ingatkan dapat skincare product saja. rupa rupanya lengkap dengan bekas dan aksesori lain. Baik hati betul pemberi hadiah ni kan

    ReplyDelete
  32. Seronoknya dapat buka kotak hadiah dan dapat produk mahal mahal macam ni kan. Kalau beli sendiri pun dah berapa kena bayar ni. Rezeki juga ni

    ReplyDelete
  33. Kalau nak beli untuk isteri saya ni, agak agak serasi ke dengan kulit muka. Bukan boleh main pakai je kan. Pernah baca skincare ni ada banyak faktor untuk di ambil kira

    ReplyDelete
  34. Wah.. tahniah berjaya dipilih.. ;)

    ReplyDelete
  35. Wah...seronoknya tgk SA dpt Althea, kak belum pernah dpt lg

    ReplyDelete
  36. Hai Angels! Sep sikit, sama la kita. Ika baru dapat je parcel. Ika suka green tea mask 10 second . Sedap bau mask ni kan?

    ReplyDelete
  37. Bestnya kak, macam2 ada dalam box tu ya. Tahniah ya terpilih jadi angels.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah