Monday, August 31, 2020

Farewell Kay Di Aloft Hotel KL

Hi korang...

Ni last week punya cerita hari Khamis 16hb...dalam satu hari SA ada 2 dinner, satu dinner untuk farewell Kay...one of team business development yang dulu SA pun salah seorang team member. Walau dah berpisah department tapi kami masih kekalkan hubungan kami..how i wish i can join them again in 1 team..love working with this group sebab semua tak fake..bukan la SA x suka team yang sekarang..pun suka gak..tapi kalau dapat bersama team lama SA lagi suka..hahaha...apapun Kay one of the boss akan tamatkan khidmat di Malakoff ni hujung bulan ni...sedihnyaa....Kay ni antara boss dan  team member yang best..SA x pernah ada maslah dengan dia...




So Khamis lepas kami semua adakan farewell Kay kat Aloft Hotel..sebelah opis je..okay la kalau nak lepak2 kat skybar ni...lepak lepas kerja pun best..pemandangan cantik tapi sayangnya masa majlis ni hujan lebat...kalau tak sure lagi happening farewell Kay ni...but after all happening gak la buat kat dalam..x henti-henti gelak2 dan buat lawak...takde pun citer bab kerja... 

Korang tengok gambar je la erk....malas nak buat caption...


Kay yang diraikan






































SA tak lama lama kat sini..dalam 1 jam je sebab pukul 7.30 SA ada dinner lain untuk project plak...yang ni boss SA yg mintak SA organize...itu nanti SA share kat entry lain ye...so gambar 2 kat atas tu kebanyakkannya dari hp kawan-kawan..ada gambar yg superb lawa tu dari Iphone 11 tau..ciss dia nyer filter tu amazing..padahal memasing dah comot dh..nak harap hp SA x yah la...kita bukan jenis up to date bab gadjet ni...xde nak tukar-tukar gadjet selalu..kita bukan gaji banyak kan..haha...mana gambar x cantik tu dari hp SA la tu...sabar je la....nanti SA ada masa nak simpan la gambar ni semua dalam FB buat album..nanti bleh tgok balik kan..

9 comments:

  1. meriah..suka tgk menu dia..best2 semuanya..:)

    ReplyDelete
  2. klu suruh tgk gambar, yg pastinya gambar makan menjadi perhatian nieyl hahaha...
    aduhai...nampak semuanya sedap ni...cantik lah tempat dia ni...

    ReplyDelete
  3. Makanan cucuk tu buat saya terliur.

    ReplyDelete
  4. bila farewell bab mkn2 syok tp bab berpisah tu tk best sbb yg kita syg tu dh nk berpisah kan..dpt bos yg best dlm team mmg best

    ReplyDelete
  5. baru nak cakap, bagusnya semua bagi kak SA ambil gambar makanan dulu...mesti kawan-kawan pun jenis suka ambil gambar makanan ekkk

    ReplyDelete
  6. cantiknya view malam tu SA, dikelilingi bangunan tinggi... makanan pun sedap-sedap semua

    ReplyDelete
  7. wah sibuk kak SA dalam sehari ni.. sedih gak bila ada member resign kan. tapi takpelah doa yg baik2 utk dia

    ReplyDelete
  8. Makanan utk farewell adoi buat saya terliur kak. Sedihkan bila bos dah x kerja

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah