Wednesday, August 5, 2020

Aidiladha Family SA Part 2

Hi korang...

Okey kita sambung semula part 2 plak..kali ni more to pose2 di pagi raya je...bangun pagi lepas sarapan..terus tukar baju apa segala kan...anak- anak semua dah ingat nak pi jalan raya..padahal tak kemana pun...yang kecik2 tu dapat keluar depan rumah bukan main lagi..macam ayam keluar dari reban..hahaha....berlari sana berlari sini...penat nak kejar....seronok sangat bila sesekali berkumpul...anak- anak makin membesar..so takde dah nakal macam masa diorang kecik2 dulu...ala apa sangat la nakal budak- budak kan...dah makin besar ni bagus memasing mendengar kata dan boleh diharap dah...pandai jaga adik- adik...alhamdulillah mereka rapat walau bukan lahir dari rahim yang sama. semua tu anak adik- adik SA...anak SA tu la sorang...tapi SA treat semua macam anak- anak sendiri....



Keluarga kecil SA..x cukup 1 lagi family..


Family photo...abaikan tilam buruk tuh..hahaha


Candid time

Photoshoot plak kat luar


Tak lama lagi sikembar tu dah sama tinggi ngan SA


Sikembar Adeliya & Aressa


SA dengan Ikie dan Dhia...anak kepada adik lelaki SA...


Adik bongsu suami isteri


SA dan sikembar


Susah suruh bergambar..suruh buat gaya pun x nak


Diorang anak beranak susah nak bergambar elok2...lasak dua beradik tu...si Opick dan Tiara


Si kembar dengan ibu diorang...


Apple of my eyes...Ainnul Dania Huda


Bab pose no 1


Suka sangat amik gambar nampak gigi


Haaa kan elok duk dendiam macam tu...


Mama dia...


Mekap sakan..saje nak melawa...padahal x lawa mana pun...hahahaha


One more pose


Cak....selamat Hari Raya

Itu jer la cerita Aidiladha SA..

Dari bab masak memasak...sampai la posing2 kat luar rumah ni...area rumah SA ni tak ramai orang..semua pakat balik kampung kot..sebab tu ok jer kami bergambar...seronok je tak ramai orang...anak- anak abebas berlari ke sana ke sini...SA plak lepas je amik gamabr semua terus tukar baju...tetina diserang cirit birit...pergh...3 hari cirit birit sampai dah tak keluar apa dah...kuar air je..pelik plak sebab SA xde makan banyak..nasib baik Ahad dah ok...kalau tak...memang x tau la nak kata apa...lembik badan selembik- lembiknya...bila jadi macam tu semua sendi- sendi badan rasa sakit sangat....

So raya korang macam mana? Ada yang buat korban tahun ni?

SA satu family tak buat pun...tapi alhamdulillah saudara mara bagi daging korban...rezeki tahun ni...

Jumpa lagi next entry

9 comments:

  1. salam aidil adha buat SA sekeluarga

    ReplyDelete
  2. keluarga SA sama je mcm ammi..kecik je. nama pun 4 bradik je.

    ReplyDelete
  3. best layan bergambar time2 raya..bila lagi nak pose cantik2..:)

    ReplyDelete
  4. Ainul macam Nabila Razali sekali pandang, hehe

    ReplyDelete
  5. Salam aidiladha buat Kak SA dan keluarga.

    ReplyDelete
  6. alaa kitorang raya ri tu takde amek gambar family pun..huhuhu...tak sempatt

    ReplyDelete
  7. sama. raya korban pakai baju bergambar je. lepas tu tukar semula. tak kemana.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya SA & Dania Hee :) Bila semua berkumpul. rasa mcm seronok sambut perayaan kan hee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah