Tuesday, August 11, 2020

Random Photo This Week

Hi korang...

Sihat hari ni?hari ni macam biasa la SA kesibukan yang teramat. Ni take 5 sekejap nak update blog...sebenarnya tak banyak gambar dah dalam hp sebab SA dah transfer dan delete..nak buat random photo pun gambar tak banyak kan...so apa yang ada jer la untuk hari ni punya entry. Ini pun nak update kejap2 stop..kejap2 stop..ada kerja lain yang kena hadap....padahal task paid review ada 2 menanti ni...nasib baik ada deadline lama skit....so SA hari ni sajikan korang random photo je la ye...mood pun kelaut dalam.....


stress so pekena Mocha


Mana datang ntah gambar ni


Bendi SA petik...3 biji ni je yang dah boleh petik..tekak SA sorang je x cukup


Bila Dida datang...memang mama jadi mangsa jadi model salon dia,.korang ada salon di rumah?


Bertuah Aydan ni ha...makan bihun mommy goreng bertambah- tambah...seronok tgok dia makan..


Sarapan SA hari Jumaat


Kuih Koci dan Kuih Cara


Gambar Jumaat 


kudapan kat opis..bukan SA punya


Saje terbalik dan rotatekan gambar ni..konon2 stylo


Aydan dan Opick..


Tiara main ranai kakak Dania


Sedapnya kerang rebus...sekarang bukan musim kerang


Bila SA perut meragam...cari stok Befine Probiotics


Tiara memain nyanyi2 depan kipas..pasal tu rambut jadi caca marba


Fav SA dan Dania..ice lemon tea


Beli udang harimau....


Tak tau nak minum macam mana...rupanya tuang baldi tu dan minum guna straw...sabar jer la..


All time fav SA...

Itu sahaja untuk hari ni,...

Jumpa lagi next entry....



10 comments:

  1. haritu masa raya cari kerang nak buat rendang pun tak jadi. Mahal nau pastu kekecik lak tu. Takyahlah.

    Ammi sekarang ni tiap malam potong sebijik bendi rendam dalam air..sok pagi bangun minum. Sakit lutut lak ha

    ReplyDelete
  2. kudapan kat opis yang panjang2 tu sagon ke?

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada salon kat rumah.. hehe

    Seronok kan tengok anak makan dengan seleranya..

    Kerang... Sedapnyaa

    ReplyDelete
  4. meriah bila tgk gambar anak buah akak..:)

    ReplyDelete
  5. Ahah kerang tu buat terasa nak makan kerang rebus!

    ReplyDelete
  6. untung le ada salon kat umah.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Terbayang keranggupan bendi tu dibuat ulam...so sedap

    ReplyDelete
  8. kerang ke, udang ke, ketam ke
    dah mahal nau le ni

    ReplyDelete
  9. ika tak dpt lagi nak buat random photo mcm SA ni. nanti nak cuba la sbb seronok tgk

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah