Friday, August 14, 2020

Aku Bidadari Syurgamu..


Hi korang.....


Suka lagu terbaru Siti Nurhaliza yang sekarang menjadi runut bunyi untuk cover drama adaptasi novel viral 7 Hari Mencintaimu 2? bestkan...sebelum ni SA dengar gitu-gitu je...tapi bila dengar betul-betul terus rasa dan jatuh hati. Lagi dengar time sorang-sorang memang lagi touching sampai boleh meleleh airmata..

Korang tengok ke drama 7 Hari Mencintaimu 2?sure ada yang terjebak kan.. rating naik betul untuk drama ni sampai viral. Sana sini emosi sangat...sampai SA pun terjebak emosi...SA x emosi ngan Mak Leha..tapi Emosi ngan Nurul, Khuzairi dan Mia...terkesan sungguh cerita ni dihati..rasa racam terbawak diri sendiri yang berlakon dalam citer ni...




Takdir kita telah bersatu
Kerna keangkuhan
Ku pinggir kasihmu
Kini baru ku sedari
Abadinya cinta
Hingga akhir nafasku
Walau kau ku sayangi
Ku turut kata kau yang terluka
Maaf ku tak sempurna
Kiranya dikau tak bahagia
Tuhan jiwaku merawan
Perasaan saatku kehilangan
Oh, biarlah aku
Pendam tangis di hati
Seandainya aku yang pergi dulu
Sampai mati ku 'kan mencintai kamu
Kerna akulah bidadari syurgamu
Hoo-oo
Haa-aa
Walau kau ku sayangi
Ku turut kata kau yang terluka
Maaf ku tak sempurna
Kiranya dikau tak bahagia
Tuhan jiwaku merawan
Perasaan saatku kehilangan
Oh, biarlah aku
Pendam tangis di hati
Seandainya aku yang pergi dulu
Sampai mati ku 'kan mencintai kamu
Kerna akulah bidadari Syurgamu...

12 comments:

  1. Ammi tengah tengok yg season 1 punya. baru nak tengok.
    Yang paling win takat ni..pak andak ngan pak samadlah.
    Khuzairi tu rasa mcm nak lempang je biar dia bertegas sikit

    ReplyDelete
  2. Akak tak terjebak dgn citer ni tp anak2 mmg layan habis

    ReplyDelete
  3. tak layan cite tu....tengok sekilas je..malas nak
    up to date dengan drama melayu....heheh

    ReplyDelete
  4. sebenarnya paling geram dengan mia, macam begitu senang dia mengalah. hmm

    ReplyDelete
  5. bestkan lagu ni.. menusuk kalbu gitu hehehe

    ReplyDelete
  6. fuhh..nasib baik tak terjebak sbb pkl 7 mlm..klu citer yg kol 9 dn 10 mlm mmg trjbak..:)

    ReplyDelete
  7. nda pernah dengar lagu tu lagi..
    tbh kurang minat layan lagu yg feelin2 ni hahhaa sbb nanti ter"feeling" sama nanti kahkah!

    ReplyDelete
  8. Apabila kita hayati liriknya, memang betul-betul kena dengan jalan ceritanya.

    ReplyDelete
  9. Tak pernah hayati pula lagunya...

    ReplyDelete
  10. PC tengok cerita ni masa balik kampung je sebab terjebak dengan biras-biras yang masing-masing emosi..hehehehhe

    ReplyDelete
  11. aaa tgh viral lagu ni sebab cerita kan huu ika pun terjebak sekali hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah