Thursday, October 15, 2020

Aydan Si Sweet Talker

Hi korang

SA kan...dengan anak buah memang akan kalah je laaa...kena bodek ngan Aydan ni memang lemah badan... especially part dia tanya mama pergi mana...lama Aydan x nampak mama..Aydan rindu mama tau..mama tau ke...haaaaaaa...part tu lemah semangat mama dia ni ha...la ni dh pandai ajak kazen dia berjemaah bodek mamalong...sape lagi kalau bukan si Opick...lepas tu kan..ayat hujung dia...Mama...Aydan nak KFC boleh? Aydan lapar la mama...haaa...maunya x tersentuh hati...bijak ni...bertuah betul..skrg diheret sama pulak kazen dia Opick..dari tak pandai terus dah pandai..hehehe...

Sebenarnya ada video..tapi blogspot kata size besar plak  padahal x lama pun...







Anak-anak buah yang bertuah sesekali mintak kan..SA memang takde la nak berkira dengan anak sendiri...rezeki SA rezeki diorang jugak...sementara ada ni..esok-esok dah takde kat sape lagi siorang nak mintak kan . Mana tau dalam diam diorang doakan SA murah rezeki...siapa tau kan...harapan SA semoga anak-anak buah menyayangi SA sama macam mereka sayang Ayah Ibu mereka...amin...

11 comments:

  1. Samalah Sis, kalau anak buah ada meminta lagi kalau makanan, terus aje siap terus pi belikan.. mudah kalah dengan permintaan budak...

    ReplyDelete
  2. wah sweet nya aydan :)
    kalau ngan budak2 ni memang cepat cair..dorang comel sangat kalau nk request apa2..
    lagiy yg sweet talker macam aydan ni kan :)

    ReplyDelete
  3. sama la anak2 buah saya pun kalau duk rayu2 last2 bagi juga hehee :)
    x selalu depa minta..skali2 belanja la kan..Moga murah rezeki kak SA :)

    ReplyDelete
  4. Sweet talker secara berjamaah ni.hehehehe.

    ReplyDelete
  5. takleh nak tolak permintaan kan

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Seronok kalau dorang happy. Itu yang penting tu.

    ReplyDelete
  7. Hehe sesekali anak buah minta kan.. kalau cik tk, cik tk pun tak dapat nak tolak. Kalau mereka happy, cik tk pun happy

    ReplyDelete
  8. anak sedara macam anak kita juga kan.. seronok layan budak2 ni

    ReplyDelete
  9. nak jadi anak buah gak la gini sebab nak KFC..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah