Tuesday, October 6, 2020

Review XOXO, HEY BABE & BESTIE By Aggie Cosmetics

Hi korang...

Sihat ke? SA dah ok skit dah walau jalan masih macam orang dalam pantang..penyakit cari sendiri kan...huhu...nanti la SA masih mengumpul gambar- gambar hiking last week untuk tatapan korang semua...so,.hari ni...sebelum SA sambung citer- citer yang tertangguh, SA nak citer part review lipstick dari Aggie Cosmetics yang pemiliknya merupakan ex officemate SA. Dari kami seoffice lagi AG memang dah produce lipstick under her name. Bangga sangat bila dia jadi founder kosmetik. Harga semua barangan dia pun mampu milik. Nanti SA share ig link dia kat last entry eh...

Jom tengok apa yang best....


Sekali 3? ye...sebab jatuh cinta ngan texture dia...ringan dan tahan lama..


SA tambah lagi koleksi..biasalah orang perempuan kan


Bestie, Hey Babe & Xoxo...


Packaging pun cantik warna very the gegurl


Compartment pun sangat-sangat comel dan sesuai letak dalam handbag...senang nak capai kan...


Kalau suka warna garang boleh pilih XOXO


All time fav SA is...HEY BABE!!


Nak nampak warna lips semulajadi dan Natural pilih la BESTIE!!



Hari ni SA pakai Bestie!!

Korang nak jugak?

Jom skodeng Aggie Cosmetics di Instagram...jangan risau...harga mampu milik...RM39 untuk each lipstick...so..cepat selagi stok masih ada... Aggie Cosmetics really recommended!!!


4 comments:

  1. saya suka colour bestie tu. nampak muda remaja pulak bila pakai.

    ReplyDelete
  2. aha la kak, nampak best lak kaler bestie dengan hey babe dia..suka kaler2 yang lembut2 ni..

    ReplyDelete
  3. Cantik warna bestie tu kak. Macam lama tak membeli lipstick. Sekarang keluar pun malas nak pakai sebab dah pakai face mask. huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah