Friday, October 23, 2020

Menu WFH Day 2 SA


Hi korang ...

Lambat plak SA share ngan korang menu lunch SA hari ni...as usual la SA sibuk dengan kerja. Nama pun kerja dari rumah kan...sebenarnya kan...penat kerja dari rumah ni. Nak hadap kerja...nak hadap kerja rumah..Mak Abah kurang sihat ..so kena pandai-pandai bahagi masa. Sempat jugak la SA amik gambar masakan simple SA ...

Jom tengok gambar....


Sambal sardine fav dania...semestinya sardine cap ayam



Sup sayur...sebab mak x selera makan


Ikan pelaling goreng garing


Sambal Ayam

Alhamdulillah...rezeki hari ni...cukup untuk hari ni...lambat gak SA masak hari ni sebab kerja kan...kul 12 baru masak...ketung-ketang sensorang kat dapur terus siap ngam-ngam kul 1....lega tgok semua makan selera..

Jumpa lagi next entry.....


7 comments:

  1. nengok ikan goreng pun dah terliur 😂

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.
    Selamat menjamu selera.
    Selamat BDR

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, sedap2 semuanyaaaa

    ReplyDelete
  4. sardin tu, klu makan dgn telur goreng bawang.. sedap

    ReplyDelete
  5. betulkan..penat WFH. ammi tak suka.
    tapi lately ni kalau kerja dari rumah tu mcm buat kerja rumah je yg lebih. mujur dah tak byk kerja nak dibuat kat office ni.

    ReplyDelete
  6. sama! beli sardine cap ayam. Ikan pelaling goreng garing pun sodap kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah