Friday, October 23, 2020

Farewell Colleague Ahmad Nizam

Hi korang...

Last Friday merupakan laast day one of the colleague division SA. Farewell Ahmad Nizam. Seorang lagi left the company. SA baru je bekerja ngan Nizam ni..baru je nak rasa selesa..Nizam memang banyak memabntu SA dalam kerjaya dan task harian SA. Dulu macam rasa dia sombong. Maybe sebab perwatakan dia. Nampak macam sombong. Eh sama la ngan SA kalau orang tak kenal dia cakap SA sombong...so...Nizam left the company for a better offer. Tahniah Nizam...

So sedikit jamuan kecil untuk Nizam di hari terakhir Nizam last week. Jumaat jugak kalau tak salah. seminggu baru ada kesempatan nak buat entry ni for Nizam...



Pesanan boss..nak kahwin jangan lupa jemput....hahahaha...


Blueberry cheese cake sedap by Secret Recipe


Pack food, kuih muih...semua ikut SOP...tak boleh berkumpul makan macam selalu...


Bosses bagi sepatah dua kata


Big Boss En Helmy


Section Boss sampaikan sedikit cenderahati buat Nizam


Cutting cake ceremony



Jumaat SA memang sibuk masa tu..x sempat nak selfie elok-elok dengan Nizam...so enterframe je...nampak x sibuk nya SA masa tu...


With the guys...siapa plak lepas ni punya turn?


Group photo 1


Group photo 2


Group photo 3

Buat Nizam...semoga success in your next future undertakings..forget us not...sedihh..siapa nak tolong SA lepas ni...so kami dah jadi tak ramai dah..tinggal 14 orang je..dalam gambar tak cukup corumn sebab ada yang outstation dan ada yang cuti sakit.

Doa SA buat Nizam  wishing you well on your next adventure. We're all going to miss you so much. It just won't be the same around here without you. You started off as just a colleague but you quickly became a friend. Don't forget to stay in touch! I'm sure you're going to do great with whatever comes next.

Jumpa lagi next entry...

8 comments:

  1. Huwaa..tumpang sedih juga. Tak suka majlis perpisahan camni, gerenti sebak punya.

    Nizam tu mixed ke kak? Macam chinese. pakai face mask lagilah terselah nampak chinese.

    ReplyDelete
  2. sedih sebab berpisah tapi gembira pulak tengok kek tu hihi

    ReplyDelete
  3. jamuan skrg SOP kan, ..macam tak best pandemic ni kan.

    ReplyDelete
  4. sedapnya kek! menarik jugak pose akak sambil bercakap kat telefon tu ek...macam diorang pulak yang datang nak bergambar dengan props..hahahahhhaha

    ReplyDelete
  5. sadness goodbye, i always dislike farewell

    ReplyDelete
  6. ramai juga orang kata takut nak bercakap dengan ammi sebab kata muka ammi garang. Tak kenal mmglah garang...dah kenal mesti korang suka hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah