Thursday, October 8, 2020

Simple Celebration Birthday Nurul Liyana

Hi korang...

Hari ni birthday colleague SA...Nurul Liyana ..SA x tau plak hari ni birthday dia..kalau tau memang dh belikan dia hadiah dh..takpe la hadiah boleh bagi kemudian kan...well ada simple celebration birthday Nurul...kami sambut ngan geng2 markas je...ada KFC dan Burger King...SA plak menghabiskan mee goreng yang tapau pagi tadi x sempat habiskan sebab SA makan Nasi Air Dingin yang all the way dari Kelantan. Kelas nasi tu siap naik flight lagi dan mendarat kat Subang...

Jom la tgok gambar...


KFC...baru semalam SA bising nak makan ayam goreng...hari ni dapat dh



SA amik bahagian peha..all time fav...


Bukan main suka lagi hati ha...ye la teringin Texas Chicken dapat KFC



SA dengan birthday girl


 Selfie beramai-ramai

 

One more pose



 SA kesejukkan..hujan lebat kat luar


Alhamdulillah...

Walau majlis ringkas je...SA dan kawan- kawan lain happy...ukhwah yg terjalin mmg best...kat sini la kami bergaul, gelak ketawa, makan sama-sama..

Buat Nurul Liyana...selamat hari lahir...yang ke berapa tu x tau laa...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...nanti nak cari hadiah la...x best plak x bagi hadiah...


12 comments:

  1. huhu SA tak leh geng kak ana lah macam ni sebab kak ana tak suka peha suka kepak, happy birthday buat Liyana :)

    ReplyDelete
  2. Happy Belated birthday buat akak Nurul Liyana.

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir nurul liyana

    ReplyDelete
  4. this is kind of fancy celebration juga :)

    ReplyDelete
  5. Seronokkan..
    nieyl pun dkt opis ada kawan yg memang sekepala dlm semua hal hehehe

    ReplyDelete
  6. Sedap nye KFC. Dah lama tak makan.
    Anyway, Happy Birthday Nurul

    ReplyDelete
  7. ringkas tu takpe...its the thought that matter

    ReplyDelete
  8. Bestnya bila bekerja dengan kawan2 yang baik.

    ReplyDelete
  9. Seronok macam ni.walau ringkas tapi manisnya tu tak ternilai kan SA.

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday, semoga bahagia selalu si birthday girl. AMIN

    ReplyDelete
  11. Seronok celebrate birthday officemate. Birthday girl diraikan. Happy birthday Nurul Liyana :)

    ReplyDelete
  12. mmm sedapnyaaa burger kingggg!! hepi birthday kawan kak SA!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah