Wednesday, October 21, 2020

Random Pic From HP

Hi korang...

SA dalam proses nak delete banyak gambar...so dari delete macam tu je better SA jadikan random photo entry as usual kan...Ikutkan banyak gambar lagi...tapi penuh lak satu enty ni ngan gambar kan...SA dah la busy sepanjang hari...kalau dapat update 1 entry pun dah puas hati dah...kekangan masa sangat ni...dah la tengah stress..dengarnya takde WFH untuk kami ni ha...so berkerja la kita nampaknya...

Jom la korang tgok gambar kat bawah ni....


Sedap kan...kawan opis open order...RM15 untuk jeruk mangga ni...dapat asam dan kuah kicap pedas yang sedap nak mati...


Kawan hikers naik Gunung Datuk last week..jeles!!!


SA beli bag hiking ni...kalau bleh next hiking tak nak bawak bag besar2...


Topi tu cantik kan? rasa nak pukul je kawan hikers SA ni...geram plak bila dia hantar gambar tu kat SA...cantik..dan cantik jugak harganya...


SA sangat2 perluka  minyak panas ni lepas dari hiking...membantu kekejanganaa  urat



Burn cheesecake sedap...kawan opis belanja


Giler la sedap....adoiii rosak diet


Sarapan karipap jer 2 biji...


Suka tgok dress ni..ingat nak belikan untuk dania...cantik x?


Sambal sardin bekal semalam...


Nasi dan telur mata...pun bekal semalam

Mee sizzling Aahad lepas..permintaan mak...


beli sotong cumi2 konon nak buat sambal..tapi lpa rendam lama...dah rendam pas tu lupa masak..last2 x dapat masak sebab dah busuk..hahaha..tong sampah yang makan...rugi kat situ...


Ikan keli abah pancing..pas tu abah suruh bakar...


Kek farewell kawan opis ...Nizam..


Sehari sebiji pisang untuk SA...wajib amalkan


menu bekal Jumaat minggu lepas...


Sayur bok choy goreng biasa je

Sebenarnya ada lagi gambar- gambar...banyak pulak jadinya satu entry nanti...nanti kita sambung random pic lagi erk..part 2 hiking pun SA x draft lagi...sibuk dengan kerja...ada masa sikit ni je SA dapat update entry ni....nanti kita sambung lagi...

See ya next entry


 


13 comments:

  1. Huishhhhhh xtahan tgk gmbaq2 mknan dalam fon tu... Fuhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. samalah kita nak clear pic, tu yg ada byk entry

    ReplyDelete
  3. sama pulak menu malam ahad kita..sizzling mee.
    burnt cheesecake tu nampak yummy nau

    ReplyDelete
  4. random pic klu, food pic mesti wajib ada kan

    ReplyDelete
  5. jeruk mangga tu yummm...nice dress tu..dania suka ke pakai dress camtu..kot die lebih selesa pki jeans..mcm tisya tkmo pki dress..manjang nk jeans aje

    ReplyDelete
  6. Tak baca lagi entri hiking gunung embun SA.

    ReplyDelete
  7. gambar no 1 tu paling suka..kecur air liur!

    ReplyDelete
  8. gambar first tu. pergh terliur kita tengok hihi

    ReplyDelete
  9. Hehehe. Tengok pic SA yang makanan2 tu 😋😋

    Jeruk
    Burn cheese cake.

    Baju tu cantik kaler dia kuning. Bolehlah untuk Dania

    ReplyDelete
  10. Cantik topi cantik dress. sesuai untuk dania kak.

    ReplyDelete
  11. aduhh terliur nengok burnt cheesecake tu!

    dress tu cantikkk, saya pun suka!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah