Wednesday, October 7, 2020

Trip Backpackers With Dania To Melaka > Last Part

Hi korang...

Akhirnya....sampai dah entry yang penghabisan..yeayyy....puas la nak menunggu lama betul nak habis kisah travel dua beranak ni ha..nak buat cane kan...sibuk ngan kerja..ada masa sikit boleh la pulun buat entry just tak sangka dah sampai part last..gambar pun tak banyak...entry yang ni lebih pada membuang masa nak balik sebab tiket bas pukul 4pm. Bas memang ada 2 waktu je masa ni...pagi pukul 11 rasanya dan 4pm. 

Lepas check out, kami dua beranak amik grab pergi AEON Melaka. Sajer je mnghabiskan masa...giler bape jam nak tunggu kalau cepat2 pergi Melaka Sentral. Berbondong la 2 beranak ni ke AEON Melaka pulak....jenjalan..Dania melaburkan duit lagi...mama bagi je dia nak beli apa..pusing- pusing..dia masuk YUBISO..keluar bawak macam- macam barang...aduhai anak..dari mana kamu pandai shopping melampau ni...malas nak tegur biar je...hahahaha.....janji dia puas hati kan sebab bukan selalu..


Dress yang dia beli kat Uniqlo...puas la hati dia tu


Makan A&W ngan dia...sambil lepak- lepak lagi..sebenarnya mama dia yang nak makan 


A&W float yang mama dia idam- idamkan....


Tutup muka ye.....bila makanan dah sampai baru tanggalkan mask tu


Selamat dalam bas..blom 5 minit macam biasa dia dah lelap...aduhai anak..

 

Yeay..habis dah entry Trip Backpackers To Melaka With Dania....settle jugak akhirnya...dalam pada sibuk tu terus habiskan jugak..puas dah cari gambar memang takde dah....

Next kemana pula kami next untuk bercuti berdua?

Case makin naik kan sekarang...gelombang ke 2 Covid 19..so kita plan bila dah reda keadaan..ikutkan nak jer pergi mana- mana asalkan ikut SOP dan jaga kesihatan serta kebersihan..tapi kena kecam plak nanti kan..so better duduk dendiam kat rumah dulu..Dania pun sibuk belajar..tahun depan nak SPM while mama dia sibuk ngan kerja..

6 comments:

  1. Syokkk jenjalannn. ehehe.. Moga Covid 19 cepatlah berambus segera... Amin

    ReplyDelete
  2. backpakers is the best! klu dgn mom yg sporting mcm SA lagi best

    ReplyDelete
  3. ala da lama gak tak minum float A&W tuuu..antara my fevret gak tu kak...

    betul, dalam keadaan sekarang boleh aje pergi cuti mana2 asalkan ikut SOP, tapi takut kene kecam je kan..haha

    ReplyDelete
  4. awal september haritu selepas 5-6 tahun ammi pun jejak kaki ke A&W..hilang rindu kat RB float

    ReplyDelete
  5. Happy Dania. Okaylah kak dapat spend bercuti bersama sebelum Dania SPM. Hebat tu belum 5 minit dah tertidur. Penat sangat lah tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah