Monday, October 12, 2020

Secawan Classic Latte For Me Time SA

Hi korang...

Sometimes seleaps berpenat lelah sepanjang minggu, nak pulak takde rehat yang cukup. Sesekali perlukan "Me Time" demi sebuah kepuasan. Macam tu la SA. Adakala tak perlukan shopping atau apa pun...hanya perlu duduk seorang diri dengan secawan coffee dan membaca. Itulah yang terjadi pada SA weekend lepas. Menghabiskan masa dengan secawan Classic Latte dan ber me time sorang- sorang sambil membaca novel yang diberi Adam Kushairy. Cukup release stress. Cukup puas hati. Itu cara SA la...biasanya SA akan shopping atau window shopping tapi takde rasa nak shopping plak kali ni...rasa nak rilex jer. Sambil baca novel sambil melihat ragam manusia di hujung minggu.


secawan classic latte cost me RM14.75


Muka penat kan?


yeay dapat minum coffee


one more post...


sambil baca novel...ok la citer dia..tak boring


Leh la khusyuk jap membaca sambil menanti


eh..pose dulu...


Khusyuk semula membaca


Rasa macam dah lama sangat lepak situ


2 benda ni jadi kepuasan walau SA sorang kat sini..

Nasib masih perlu menjaga diri sendiri dan menjaga pergerakkan. Kalau takde sebab SA malas nak keluar de..baik tido kan kat rumah...dah la tak cukup tido lately.SA nak share satu benda ngan korang...hati- hati dengan orang sekeliling. Masalah kita tak perlu di cerita pada orang walau macam mana rapat pun kita dengan orang tu..amalkan trust nobody. Tak mustahil apa yang kita cerita tu akan diketahui orang lain. Satu peringatan buat diri SA sendiri sebab dah pernah terkena. Masalah kita..kita simpan sebaiknya...kalau dicanang ada pihak ketiga akan membuka aib kita sendiri..

Selamat hari Isnin...no monday blues please...


12 comments:

  1. Saya memang suka duduk seorang diri layan perasaan.

    ReplyDelete
  2. Alahai sedapnyaa kopi tu SA...lama tak minum kopi sedap di luar sejak sakit...adeii teringinnyaaaa

    ReplyDelete
  3. coffee lover....sama. and minat novel pun sama...

    ReplyDelete
  4. ni berapa peratus baca novel, berapa peratus posing agaknya? hahahha

    ReplyDelete
  5. sedapnya coffee..dah lama pantang nih...

    ReplyDelete
  6. haih tak sanggup pulak nak tunggu esok untuk minum kopi, tapi kalau minu kang tak tido lak hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat me time dekat luar, kaella rasa nak lari je keluar lepak tepi pantai. tapi apakan daya tak dapat nak keluar.

    ReplyDelete
  8. Dah la tak "me time"...
    asyik lepak dengan kawan2 je :)

    ReplyDelete
  9. Sedapnya coffee latte classic. Suka minum latte ni sebab suka tengok decoration topping tu :)

    ReplyDelete
  10. betul tu, kadang2 masalah kita tu biar lah hanya kita aje tahu..demi menjaga aib orang lain...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah