Tuesday, October 20, 2020

Main Make-Up Tapi Edit Je...

Hi korang...

Terkejut SA semalam tau...tetiba kawan SA whatsaap gambar ni ha...gambar dia dah siap edit..semalam SA tak mekap pi kerja...tak tau kenapa malas..just pakai foundation dan lipstick je...lepas tu saje up kat FB...memang buruk skit la tak mekap kan...Bayangkan kalau SA mekap macam ni pi opis....hahahahaha...aduhaiii......

Tak lama lepas tu kawan SA tu whatsaap gambar...dia kata dia lupa nak mekapkan SA...kelakar la dia tu...buat SA gelak besar lepas baca ayat dia...SA ingat nak tukar style rambut macam dalam gambar tu la..and buat kepok2 bahagia bawah dia skit...cuma banyak kerja la nanti kan..sekarang kan SA selesa rambut lurus...senang jaga....

SA up kat IG dan FB, eh...ramai plak yang like dan komen..ramai suka plak kalau SA tukar style rambut macam tu...mekap tu x kisah la kata diorang...alahai..SA memang nak buat makeover rambut tapi tunggu la semua kembali seperti biasa kan...bahaya sekarang ni nak keluar kemana- mana.




Status FB SA pagi ni....saje simpan sini buat kenangan...walau tau semua ni edit je...

Assalamualaikum...Selamat pagi Igers & FBians!!!

Kerja my friend la ni..semalam up muka x mekap..dia kata sorry i lupa mekapkan u, nah..dh siap mekap...ni confirm dh jadi muka org lain..xde originality kat situ..matilanak kena kecam kata overclaimed kang ni...

Korang jangan serius sangat...xde pun nak perasan cantik macam tu...memain mekap2 je ni...dulu kecik2 main mekap2 pengantin siap larikan mekap mak kan? zaman sekarang 5 min je dh boleh main mekap2.. tu bukan Parizan Mohd Zain atau Suria Amanda yg korang kenal..nak letak nama apa ni...tp suka plak rambut dia tu....

Nak letak nama sidia apa ni eh?ada cadangan?

#suriaamandadotcom 

#malaysianslifestylebloggers 

#lifestylebloggers 

#mainmekapmekap 

#donttooserious


13 comments:

  1. skali skala ubah gaya rambut why not kn...pandai kwn SA edit...letop gtu

    ReplyDelete
  2. waaaaaa cantikkk walau pun editing

    ReplyDelete
  3. lawa sangat, nampak macam che puan khalida pun ada SA :)

    ReplyDelete
  4. fuhh macam britney spearrrsssss..hahahha

    ReplyDelete
  5. macam orang lubnan dah ni SA.. hahha

    ReplyDelete
  6. Wauwe..cantiknya bila dah dimekapkan, letops macam retis dah ni😁

    ReplyDelete
  7. Rambut tu mmg cantik kalau SA buat mcm tu.

    ReplyDelete
  8. Cantik hasilnya ni!! Cantik kalau SA buat rambut macam tu!

    ReplyDelete
  9. Perghhh letop kak.. Sexy sgt muka tu kak

    ReplyDelete
  10. kena pilih nama ala-ala brazilian tu SA..rupa org belah sana dah ha

    ReplyDelete
  11. Lain macam rupa akak sekali kena makeup 5 minit. Guna apps mudah dan cepat gitu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah