Thursday, May 26, 2011

Congrats To You Sis!!Really proud of you

Perjuangan melahirkan baby kembar dah selesai..x dapat nak interview lagi.....masa ni nampak letih sangat sebab 12 jam Lisa kat dalam tu kan...

 jelas wajah keletihan dan kepuasan yang x terhingga...berbaloi2 kesabaran Lisa selama ni....
 kembar pertama...wajah seiras Lisa dan putih...
 Si kembar ke 2> wajah seiras Ajep...kulit gelap sikit..
 comel ajer si kakak..masa ni mmg baikkk sgt2..tapi...mlm tadi ibu dia panik bila dia start nangis
si adik bila dah dengar kakak menangis...dia pun ikut nangis...
alhamdulillah mereka adalah kembar seiras kerana berkongsi satu uri....
Mama Long doakan babies akan jadi anak2 yang baik dan menjadi kesayangan semua mcm Kak Long Dania...Insyaallah..

16 comments:

  1. comel sgt !!! tahniah lissa..:)

    ReplyDelete
  2. Congrats to lisa n family.am very proud of u dik

    ReplyDelete
  3. waaah congrate~ comel~ sukenye tgk baby kembar ni.. ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah to Lisa.... semuga sihat senantiasa with your new born

    ReplyDelete
  5. tahniahhh beb! thanxx along lisa coz bagi tahu, hehehehhe! comel hidung mancung! :) hehehhehe tinggal ieda je ni haaa lambat betoi rasa lagi nak besalin ni :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdullillah, tahniah lisa!! Tak sangka kembar.... Gembira nye akak dgr...

    ReplyDelete
  7. Kembar sepasang ker?

    Boy & Gurl?

    Bersalin normal ker? Tahniah Lisa...tak sabarnya nak tunggu turn saya :D

    ReplyDelete
  8. along, kirim salam lisa.
    cakap ngan dia congrates tau!

    ReplyDelete
  9. thanks to all..on behalf Lisa...utk yg x tau...baby ni dua2 gegurl....sangat happy..now..masih di tahan di ward kanak2 sebab kuning...ibu dia dah boleh balik...tp apa makna balik tanpa baby kan..

    ReplyDelete
  10. Lisa Syukur ke hadrat allah SWT ko dan anak selamat . Selamat datang ke dunia ibu-ibu. Lepas ni jaranglah dapat update blog, dah ada baby, kena suruh along tolong update.

    ReplyDelete
  11. alalalala...
    comelnya si kembar ni...
    nak pinjam lah...
    hehehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah Lisa!!!!!

    comelnya baby twin ini.... berkongsi bulan dengan Marissa....

    geram tgk babies nie... comey..

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat lisa.. dan twins sangat comel.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah