Friday, May 20, 2011

Jumaat Jer Suka...Tapiiiii.....

Mood happy sebab ari ni balik Seremban lagi...so mood vietnam kita sambung nanti ar eh..penat nak update gambar beribu...kita tgok jer la..sampai bila nak abih citer vietnam tuh...
happy sgt pagi2 ari ni..settlekan seboleh mungkin semua kerja cepat2..bos lak xde sebab pi oversea on business trip...so..masa agak banyak ..
ingat nak keluar awal petang ni mana yang dan la kan...sebabnya tak nak la layan blues utk aku dlm bas nanti...

Jumaat agak ngeri bila naik bas sebab akan berhadapan dengan situasi mcm kat bawah ni....

 Jalan Jammed
 Lori2 besar pun sibuk nak cepat
 potong memotong adalah lumrah
tapi lepas jer Tol jalan ok semula..agak tenang..
tetapi....
apabila nak masuk jer Seremban sure akan jammed..dari seawal kul 5.30 petang keluar..sampai jer kat Seremban sure cecah kul 8 malam...
nak buat caner kan..
agak2 ari ni kalau balik kul 4 petang orang perasan tak?

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah