Thursday, May 19, 2011

First Time Lepak KLIA dari Malam Sampai Ke Pagi...

Memandangan penerbangan i ke Ho Chi Minh kul 9 am, makanya i dan kwn2 decide nak lepak KLIA malam Khamis tuh..ciss..sedang org lain sedap tido sebab  malam Jumaat ( oopsss), aku dan dua kawan lepaking kat KLIA..menghabiskan masa sebab we olls kena check in kul 6am..First time lepak mcm ni..sib baik xde sebarang gangguan..

 x explore lak apa ada kat lorong spesel nih..
 saja amik jarak jauh..ebab nak nampakkan lorong tuh...
 my photo laks..
 morning timeeeee...selebet jer muka i..psst...sempat gosok gigi jer der...
masa masuk boarding...posing skit ngan muka x mandi tuh...
memang i x mandi ye u olls...jgn kutuk..nama pun pelancong kan?
tapi percayalah..muka diatas adalah muka tgh demam..sepanjang 5 hari 4 malam dia Vietnam..im not enjoying all the moment...amik jer gambar..shopping pun ala kadar jer...tapi giler ar tgok kain byk gilos....murah2...cuma urusniaga kat sana dalam USD la..walau ko tukar RM ke USD dapat sikit...out of expected..tp puas hati la..sbb murah gak..cuma nak kena pandai bargain la...

1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah