Thursday, May 19, 2011

TURUN TANDA..TAPI LOM NAK BERSALIN

Tadi I ber FB ngan Lisa jap..



Kat bawah ni i copy paste apa dia jwb masa i tanya dah kuar tanda ke belom..maklumlah..5 hari x jumpa nanti nih...dia demam la u olls...kesian lak kan...dah la susah nak tido..Babies sangat2 active...apa yang mampu i buat..doakan ajer..i ada suh dia bisik ke babies dia..tunggu sampai mama balik dari Vietnam..huhu...nak jugak kan...sekali dah keluar...



Malissa Abrieza dah kuar air sikit2.x byklah,pastu pinggang dah sakit sgt,nak bgn pun susah.nak jalan pun x leh laju2 dah...tp x de pun tanda babies nak kuar lg...sakit sgt spai x tahan..



Dia ikutkan nak amik MC awal...tapi tu la...apa lak kata boss dia kan....sabar jer la dik...dugaan nak dapat 2 babies kan..banyak pahala kalu sabar...insyaallah semua akan kembali seperti sediakala...be strong..i know..u can do it...

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah