Friday, May 27, 2011

Kisah Ainnul Dania Huda

Time: 9pm
Place: Ruang tamu, rumah Ku syurgaku

Yaya: yeay2!! acu da blik....
Acu: Assalammualaikum..
Yaya: acu..acu..nk taw x..ape tu kan...arini kan..kt sekolah kan..kwn lelaki yaya tu kan kne mrh dgn cikgu sbb xbw buku bahasa malaysia..die seorang penolong ketua class(ayat nk skema)..selepas tu kan cikgu lucutkan jawatan die sbb die malas (mcm la CEO company)....pastu kan nk taw x sape yg ganti jawatan die tu??..
Acu: sape yaya?? (da taw pun jwpnnye sbnrnye)
yaya: yaya taw!!!(dgn riak wajah yg penuh berlagak, angkuh & sama erti dgnnye)
Acu: iye??fuhyoo!!hebat la anak acu...
yaya: sudah semestinye la...then lari gi peluk atuk yg tgh cite pasal twins dgn abg ajep...
atuk: ni knp lak ni??(xpenah2 nk pluk atuk tetibe)
acu: dah mule cemburu la tu atuk duk cite sal twins jer....
yaya: mne ade la....

Dania cepat merajuk kalau citer pasal kembar..dia rasa mcm dia dah tak disayangi..puas nak console dia...
x tau macam mana nak explain kat dia yang dia tetap kesayangan keluarga..nampak sangat dia cemburu..

7 comments:

  1. hihihi....sweet la dania ni...

    xpe..semua org sayang dania...jgn risau yer dania...:)

    ReplyDelete
  2. ye la long...sebab berapa tahun dia jerk yang semua orang cakap..skali tetiba ada lak kembar...harus rasa tergugat..alolo sweet taw yaya nie...

    ReplyDelete
  3. Shu dan Yus
    betul ar....susah or nak pujuk...rajuk dia.....adehhhhh

    ReplyDelete
  4. dah lama dia jadi fokus dlm famili.bila ada org baru mestilah dia jeles.takpe..just include dia dalam semua aktiviti dgn babies.suruh dia tolong2 jaga sekali..mesti dia suka.

    ReplyDelete
  5. alalalala..
    ciannya dia..
    atuk syg semua lah dania :)

    ReplyDelete
  6. visit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hehehe.. comel je Dania merajuk..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah