Tuesday, May 31, 2011

Nama Babies & Warded semula akibat Jaundice

Salam u olls,
Berita sedih di pagi selasa..babies disahkan jaundice dan kena balik ward semula....sangat kelam kabut semalam sebab Lisa tiba2 menangis dengan hibanya..seperti yang sedia maklum Lisa trauma akibat layanan nurses dalam ward kanak2 tersebut dimana mereka tidak membantu...jadi Lisa dah tenang bila kami sekeluarga pujuk dia....ini untuk kebaikkan babies..memang sangat tinggi jaundice babies tuh...dan si kemabar nampak tidak berapa aktif...atas nasihat semua..maka Lisa decide untuk hantar babies ke ward...hanya babies sahaja bukan ibu..ini untuk mengelakkan Lisa bertambah stress.
Lisa hanya akan datang ke ward untuk susukan babies dan babies akan start duduk di bwh lampu...

So...x mo sedih2...jom kita tgok gambar si kembar dan kat sini i umumkan nama2 kembar Lisa..

Tadaaaaaa!!!!!!!!

 Kembar 1st ( Kakak) - Ezarra Adeliya Bt Jefri
Kembar 2nd - (Adik) > Ezzarra Aressa Bt Jefri

Hi aunty2 semua dan uncle2....sila doakan kami dalam keadaan baik yer.......

7 comments:

  1. alah ciannya lisa, jangan nangis banyak dalam pantang. Nasib -nasib gak duk hospital ni , ada yang jurawat baik, ada yang garang, Kebetulan nasib tak menyebelahi lisa. semoga lisa tabah ye. Tak lama okey baby tu. Dah dalam pantang kena happy ye. takut ada yang menganggu lisa plak. sayang lisa.Semoga twins cepat sembuh.

    ReplyDelete
  2. wah.. tahniah. best dapat kembar. Untie lekit doakan baby2 semua sihat & happy yer

    ReplyDelete
  3. insyaAllah takde pape...anak ratu dedua kena kuning bacaan tggi.

    ReplyDelete
  4. alahaiii ciannya..
    sabar lisa.
    kita doakan babies sihat walafiat yer..
    amin

    ReplyDelete
  5. comelnya......insyaallah....semuanya akan baik2......mmg budak kecik akan kena jaundice....take care lisa...

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  7. Rindu nak bau baby.. dak Nuha dah jadi bb tua.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah