Monday, May 23, 2011

Indahnya Ciptaan Allah...

patutnya gambar ni i tepek di awal entry vietnam 2011 nih...tp kemalasan ngan tenet ntah apa2 kat opis ni...makanya i campur aduk asalkan berupdate la yer...lama dah x hapdet..kang cik puan bising...mak buyung tu nak BE dia naik...eh...ada aku kisah ker...hahahahaha.....kisah2...kang sentap kang...

 masa naik..sempat capture nih ..nampak x bukit bukau dan gunung ganang tuh....sejuk mata memandang...
 sayup2 nampak bumi kita di kelilingai gunung ganang....awan2....
 pada aras ketinggian baper ntah..assistant pilot tuh anounce...cantik awan2 nih....
wajah sayu....5 hari meninggalkan orang2 tersayang...
aik..udah mcm frust tertonggeng la plak..sebenarnya sayu..terbang pi negara org dalam keadaan demam...sama2 demam ngan roomate...adoii...memang x enjoy....
2 hari sebelum pi masing2 kena viral fever....ko sabar jer la Rizz..
eh bukan plan nak repeat ke Vietnam balik ke?
ada sesapa nak join?????

3 comments:

  1. alahai sian dia...gi jln tempat org demam lak...huhu...

    ReplyDelete
  2. Bestnya pegi vietnam.mesti sedihkan ingat dania, tak pun lisa. Krim salam ngan lisa ye, cik ina pun tak sabar nak tunggu bayi kembar dia.

    ReplyDelete
  3. klu demam mmg tak syok nak jalan2.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah