Monday, May 23, 2011

Vietnam Macam2 Ada..Tapi non ado yang HALALAN TOYIBBAN..

Ni la duit yang along bwk...hehehe..xde la banyak sangat and masih ada balance bwk balik...sesapa nak pi Vietnam elok tukar USD sbb urusniaga diorang lebih kepada USD..duit diorang Dong mmg x laku dan sangat2 rendah...tp i tukar jugak la duit Dong utk beli air ke..buah ke....

 balik i still ada balance RM400++...berhemah x?itu sbb demam tu ..x lalu nak shopping cuba kalau sihat...sure habis sumer duit tuh..
 antara makanan yang diorang jual kat pasar malam..x lalau nak ambik semua gambar sebab semuanya tak halal...especially gambar kat atas ni....segala jenis macam siput termasuk siput babi...
 antara coffee bean yang agak modern..tp lom tentu halal kan?
curi2 amik gambar auntie ni..dia jual mcm rojak ar..dari mangga timun dan mcm2 lagi la..ada kuah kacang ngan kuah rojak mcm kuah rojak buah tu la...beli???oh tidak...sure x halal kan?
so apa yng i makan kat sana kalau lapar malam2...sedangkan xde bwk makanan dari malaysia....hurm...boleh i makan buah jer...epal jepun...semua fresh2 u olls...nasib la...org yg sepatutnya di suruh bwk makanan segera x bawak...melopong ar masing2..makan malam kat sana seawal 6.00 petang..beza waktu ngan Malaysia adalah mereka sejam awal dari kita....

6 comments:

  1. tu yg payah pegi negara yg susah nak dpt makanan halal..
    mmg kena bawak dr msia...
    maggi pun takpe...

    ReplyDelete
  2. MAKEUP CLASS ROAD TOUR!! CHOOSE UR LOCATION NOW!

    http://www.facebook.com/notes/eyra-rizal/makeup-class-road-tour-all-over-malaysia-choose-your-city-now/213837531971104

    ReplyDelete
  3. pesanan bonda amani ada x??? ekekkeke :P

    ReplyDelete
  4. hehehe...tgh goggle2 nak pi HCM...jumpa SA punya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..kalau mcm ni bole buat throwback kan..hehehehe

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah