Monday, May 23, 2011

Update Preggy Lisa 23.05.2011 @37 Weeks

Salam semua...
Pagi ni Lisa pi check up kat Doktor pakar...alhamdulillah babies dua2 sihat..cuma Lisa dah start2 sakit...Insyaalllah Lisa bakal melahirkan baby pada hujung bulan ni...sekarang dah rasa sangat sakit kat ari2 dan pinggang..memang dah tak selesa..alhamdulillah babies juga dah cecah 2kg sorang...31hb nanti Lisa akan warded dan di induce...eeee tak dapat bayangkan mcmana sakitnya nanti...Along ckp dulu dia kena induce mmg 3 hari sakit..bukaan takde..dia kena induce sebab dah lebih hari dan takde laluan...
Harap2 Lisa kuat mengharungi cabaran melahirkan kembar ni....
Kepada semua kawan2..doakan Lisa...andai ada tersalah kata..menyinggung perasaan..harap maafkan Lisa yer...x sabar nak post update gambar2 baby....dah lama Lisa x update pasal Lisa kat sini kan...insyallah..Along akan tolong updatekan setiap perkembangan Lisa yang memang dah sedia kembang ni...akhir kata dari Lisa...Doakan Lisa yer...
Jumpa lagi di update pertama lepas bersalin dan nantikan kemuculan Kembar Lisa....

5 comments:

  1. shu doakan yg terbaik buat lisa & baby2...

    x sabar nak tgk si kembar...

    ReplyDelete
  2. ratu jugak doakan lysa ye...

    ReplyDelete
  3. take care lisa.
    akak doakan semua berjalan lancar eh..

    ReplyDelete
  4. Semoga lisa tak de masalah masa melahirkan sikembar.excited nak tunggu sikembar.cam mana rupanya. Along jangan lupa ye gambar baby twins fresh from hospital

    ReplyDelete
  5. take care lisa..
    tak sabar nak tgk twins...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah