Friday, May 20, 2011

Kacang Lupakan Kulit

Korang semua pernah tak menghadapi situasi ni?
ada sorang colleaque opis aku ni..mmg dia ni asyik kena kutuk jer..sebab asyik buat masalah...baru2 ni buat2 baik ngan kitorang masa kat Vietnam..without we notice yang dia hanya amik kesempatan sebab dia mmg xde kawan...sampai2 kat Malaysia..dan start keja balik..dia x pernah nak tegur while kami ni ingat dia dah ok dah boleh tegur2 balik mcm biasa..tapi memang haram la..sampai hari ni dia tak tegur pun kami and the worst part dia tak pulangkan balik bag yang i pinjamkan ke dia kerana simpati sbb dia xde bag..kalau i tau dia jenis kacang lupakan kulit...mmg mati hidup balik i takkan jatuh simpati kat dia...geram la....ada niat disebalik kebaikkan yang kami buat kat dia...ye la dia kan baru first time pi obersea..tp tu la...tuhan tu maha kaya..hidup dia x pernah tenteram lately ni...mcm2 masalah...kepada "kawan" aku tuh...aku x kisah pasal bag tuh..tapi aku tak suka ko ambik kesempatan kat kami2 ni...cukup2 la...belum apa2 allah dah bayar cash...
sendiri makan pengat sendiri ingat eh...

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah