Thursday, May 26, 2011

Mempersembahkan...Lisa Junior In The House

Alhamdulillah selepas berjuang selama 12 jam...akhirnya Lisa selama melahirkan baby kembar....dua2nya baby girl...penantian itu satu penyiksaan ...Lisa mengharungi detik yang amat panjang utk melahirkan si kembar ni....masuk labour room 4.30 pg dgn bukaan baru 4cm...akhirnya baby lahir tepat pukul 3.26ptg dan second baby lebih kurang 10 min kemudian...

 atuk sangat excited sampai sepanjang labour room nak tolak masuk ke wad dia nyanyikan lagu Selawat Ata Nabi kuat...moment tu x sempat nak rakamkan sebab guard tegur no camera please....ntah apa2 ntah....semua yg dlm ward tu berkerumun nak tgok..apahal kan....rupanya si kembar nak di bawa ke ward dgn ibunya...
 alhamdulillah Lisa dan babies sgt sihat......
 Kelahiran sikembar yang dinanti2 dan telah membuatkan mama long mengalirkan airmata kegembiraan...
sangat2 happy...mama long tunggu babies lahir sampai jatuh toilet kat opis...
yang selimut pink tu si kakak dan selimut biru si adik..kakak ikut rupa ibu eh dan adik ikut rupa ayah eh...
baguslah..allah bagi sama rata..tp kakak cerah dari adik...x per la kan...janji diorang sihat...
lagi gambar akan di upload kemudian sejurus selepas diorang balik ke rumah yer...
yess...Lisa berpantang di rumah i...

16 comments:

  1. Alhamdulillahhh.. congratss to Lisa sekeluarga!

    comeyy betoii babies lisaa.. and untung sbb dpt kembar...

    anyway selamat berpantang yer lisa! ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah tuk lisa....detik bergelar ibu...satu detik yang xmungkin dapat di lupakan...walaupun terpaksa mengharungi perit tapi hasilnya sangat indah....tahniah lagi skali....tuk mama long skali....xcited sampai jatuh bilik air..kan dah tangan berbalut..take care k....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, Lisa TAHNIAH!!!

    ReplyDelete
  4. ya allah..seronoknyeee..!! Congrats Lisa for ur new born twin gurl...suke tgk org dpt bb gurl ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah lysa...selamat dah...seronoknye kan dpt kembar.camne pengalaman tu nanti.mesti sgt2 berharga...jgn lupa along update gambar2 lysa n baby nnti :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah..take care dan selamat berpantang...

    ReplyDelete
  7. To all
    thanks so much...on behalf Lisa..along ucapkan terima kasih atas doa dan wish kalian....

    ReplyDelete
  8. alhamdullilah....congrats & take care...bby cumels sgt!

    ReplyDelete
  9. tahniah tuk lisa!!! wahh bestnye da jd mama...alhamdulillah sumer selmt...tumpang hepi 4 lisa... :)

    ReplyDelete
  10. wahhhhh.... alhamdulilah syukur akhirnye lahir dgn selamat baby2 yg ditunggu.. bestnyeeeee tgk baby

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..
    semuanya selamat...
    happy for u..
    kim salam kat lisa yer along...

    ReplyDelete
  12. congrats lisa.....syukur....double happiness....

    ReplyDelete
  13. tahniah utk lisa sekeluarga..cousin dee pun dpt twins..dua2 girls..same uri..mmg excitedkan..cute baby2 lisa tu..moga lisa jaga kesihatannya dgn baik..

    ReplyDelete
  14. Juga akhirnya ai tau siapa kembar yang SA selalu ceritakan tu.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah