Monday, May 23, 2011

Make Up??ohhh...mak suka noksss..

td amsa lunch sajer2 jer la BW kat umah kengkawan si Lisa nih..best gak kan xde kerja tp BW umah org...sambil2 tuh i terjumpa satu blog ni ttg make up...wah...menarik ni..i bukan x suka mekap..suka..tp lebih kepada natural kaler...tp bila tgok make over mata yg dia buat tuh...aduhai..cantiknya.....x percaya?
Korang sila jengah
blog ini yer...

sangat2 cantik make up dia..siap ada cara2 lagi...i bab nak blend2 kaler ni x berapa nak pro...
tgh belajar2 lagi..so..
ada sesap nak mintak buat tutorial tu..mintak ampun siang2 eh..
x berani acik..setakat make up lite2
utk adik beradik tu ok la...
jom ar..sama2 follow blog tu....banyak benda leh belajar...

3 comments:

  1. memang kena belajar seni make up ni....

    ReplyDelete
  2. mmg selalu masuk blog dia.. tapi tang nak mekap mata warna terang2 ni mmg kena beranilah..

    ReplyDelete
  3. Lyn beljar dulu... tpi klu tak dipraktikkan mmg tak jdi ape lah nampaknyer.. hehhehee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah