Monday, May 23, 2011

Dapat Souvenir dari China

I sampai2 jer opis td...terus one of my colleaque sampaikan anak panda ni kat i....souvenir dari dia dan my dear boss katanya...seronoknyaaaaaaaa.. x pernah2 dpt souvenir dr diorang kan.....nak2 plak dia kongsi ngan boss belikan anak panda ni ke i....


hiks....mmg teruja noks..i x ingat selama i kerja kat Malakoff ni baper banyak souvenir i dpt..tp bila dah berpindah ke dept Green Tech nih..ini la first time i dpt souvenir ni dari diorang...walaupun sekor dan comel..ianya amat bermakna u olls...
dalam dept ni i satu2nya wanita...yew...teruja nyer dpt ni..kalau Dania tau sure dia nak ni...so..x yah bwk balik.....
thanks to my dear boss RAH dan my colleaque..HH...nanti kalau pi lagi obersea..jgn lupa souvenir i lagi eh...hiks...( demand plak kan)

3 comments:

  1. ahahah.tak baik.. kalau dania tau musti berebut

    ReplyDelete
  2. x leh cik pah..nanti jadi harta dia...hahaha..dia jenis x reti jaga barang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah