Tuesday, May 24, 2011

Ketuban Pecah 6.00 pm 23.05.2011

Salam u olls...update yang paling cepat...
semalam i dapat call dari my dad...Lisa pecah ketuban kat rumah...dia panik...i ckp..x yah tunggu laki dia..pi htr spital..kebetulan laki dia dah nak sampai rumah..maka dengan sepantas kilat pergi htr spital...
Bukaan 1 cm dari mlm tadi..i x dapat balik sebab pagi ni ada meeting dan banyak benda nak kena handle..subuh td i tanya laki dia..still lom bersalin sbb dia x sakit..pelik lak...doctor tgh pantau dan ckp baby sihat dan aktif bergerak..doc decide nak Lisa cuba bersalin normal..tunggu betul2 sakit baru hantar labour room...alamak...i lak yang cemas u olls...
semua kawan2 Lisa..tolong doakan untuk dia yer..moga dipermudahkan..i standby jer ni..dapat jer call kalau dia dah bersalin...i terus amik half day and balik....excited lebih i ni....
Buat Lisa..be strong sis...walau along tau ko x strong mana pun...huhu.....

9 comments:

  1. Lisa kuatkan semangat. Jangan risau tak de apa-apa. Moga Allah SWT permudahkan semuanya ye. tak sabar dan nengok sikembar.

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segalanya...amin...

    .... be strong lisa...

    ReplyDelete
  3. insya-allah moga2 demi anak si ibu jadi kuat....

    ReplyDelete
  4. smoga semuanya selamat buat Lisa n the twins!
    =)

    ReplyDelete
  5. harap lisa kuatkan semangat ye... semoga lisa dan anak sihat...

    ReplyDelete
  6. All> ketuban dah pecah since semalam petang..until today x bersalin lagi sbb Lisa x sakit..x paham la...doc nak tunggu sampai betul2 sakit....in case kalau jadi apa2 kat baby?

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan semuanya...amin

    ReplyDelete
  8. Suria,
    semoga semuanya selamat.
    Amin :)

    ReplyDelete
  9. nti update yaa kalau dia dah selamat bersalin.. semoga dipermudahkan.. aminnnn!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah