Wednesday, December 13, 2017

Notebook Pink Hadiah Top Komentator Dec 2017


Hi korang...

Penatnya SA hari ni...banyak kerja settlekan travel boss dan macam-macam kerja lagi la kat opis..minggu ni memang payah SA nak buat entry sampai 2-3 entry sehari..tapi SA cuba gak la..lepas ni nak hadap pindah workstation plak lagi...

Well kita lupakan sekejap tentang kebusyan SA kat opis..hari ni SA nak announce kat korang semua pengomen tegar, readers mahupun followers..SA dengan rasa rendah diri nak umumkan..notebook pink kaler kat atas tu sebagai hadiah untuk pemenang top komentator Dec 2017 blog SA ni..hadiah yang last untuk tahun 2017 kan..

Eh..sampai 2017 aje ke hadiah top Komentator ni?

Takde la..ini effort SA untuk hargai semua followers, readers dan top komentator yang rajin singgah blog SA..so SA dengan bangganya nak umumkan jugak..sessi reward top komentator ni akan SA teruskan hingga ke tahun 2018...haaa...suka lettew...suka kan??
Kalau suka..jom la komen banyak2 kat blog SA ni ha...tapi sila adil la ye...komen related dengan entry..next year mana-mana komen yang hanya 2 perkataan SA akan delete terus..tak adil kan untuk semua peserta lain..dan tak adil jugak buat owner blog itu sendiri sebab penat kot nak karang ayat..sekali dapat komen ntah apa2.. so..be fair to others ok?

Haaa...apa tunggu lagi....cepat komen...korang ada banyak masa lagi ni....

Kita tengok bulan ni sapa yang kena....

38 comments:

  1. Cantik hadiahnya.
    tahniah kepada yang bakal menerimanya.

    ReplyDelete
  2. Wah cantiknya sweet gitu. Agaknya Ada chance tak mama?

    ReplyDelete
  3. Cara kak SA hargai readers beliau. Moga KAk SA dimurahkan rezeki. Agaknya siapa yang bertuah terima notebook comel ni

    ReplyDelete
  4. haha..saya pun buat rule baru, 3x dah menang tak pilih lagi..bagi chance kat orang lain plak...

    ReplyDelete
  5. Wah cun nyaa color shock pink,,, nak jugak laa cuba nasib ya kak sa

    ReplyDelete
  6. waahhh lawanyaa buku tue.. bertuah sepa yg dapat

    ReplyDelete
  7. Warna notebook so feminin...

    ReplyDelete
  8. Masha Allah, so generous SA, semoga murah rezeki berlimpah ruah di tahun 2018 dan tahun2 seterusnya Ameen

    12 Tip Untuk Tingkatkan Trafik ke Blog Baru Anda

    ReplyDelete
  9. hahahaha...xnak join la macam ni...semua org rajin..hahahaha..!!

    ReplyDelete
  10. Lawanya tahniah siapa yang dapat tu ��

    ReplyDelete
  11. Notebook Pink nie memang cantik. I like it very much

    ReplyDelete
  12. mula-mula baca tajuk ingatkan laptop (notebook). hehe... btw, tahniah pada pemenang top komentor tu..

    ReplyDelete
  13. Nak jugak join next year. Dah lama tak join and menang giveaway kawan-kawan blogger yang lain

    ReplyDelete
  14. Semoga bisa dapet ya di tahun 2018. Selalu ditunggu haha :D

    ReplyDelete
  15. bestnya note book ni..saya tak de lagi notebook

    ReplyDelete
  16. Nak try luck juga lah, untung tak perlu beli notebook lagi untuk tahun depan

    ReplyDelete
  17. The pink colour is so sweet. I want to win 1 from you too.

    ReplyDelete
  18. wahhh..cntik notebook tu. sapelah yg akan dpt ye

    ReplyDelete
  19. Best hadiah
    https://jmbelog.wordpress.com/2017/12/13/first-blog-post/

    ReplyDelete
  20. Warna tu Bonde likeeee , siapakah bakal pemilik Notebook ini yea... jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  21. Wah cantik notebook, Kak Sue pun tak ada notebook lagi nie.. ehehe..

    ReplyDelete
  22. Woww, alamak..geram lak tengok pinkk...hehehe~
    Saya pernah dapat SA top komentor ... hehe..dpt frame pinkk !

    ReplyDelete
  23. untungnya siapa yang dapat menang notebook pink dari kak SA ni.. cantik betul designnya.. simple.. i like it.. caiyoook komentar2 jom serang blog kak SA hehe

    ReplyDelete
  24. Suka pink colour notebook. This year did not buy notebook. Recycle from last year. Hehe

    ReplyDelete
  25. Cantik notebook pink tu. Untunglah buat pengomen setia. Jauh kalau nak kejar ni 😁

    ReplyDelete
  26. kejap je nak abis tahun dah, notebook banyak juga beli ni, amik kesempatan masa beli buku2 sekolah anak2 baru ni hhehee. nanti rajin2 kita komen sini lagi, manatau boleh dapat notebook pink ni, suka warna pink :)

    yanmieonline.com

    ReplyDelete
  27. Wow alamak macam mana kita nak menang ni hehehehehe.... nak juga cantik...

    ReplyDelete
  28. This is a very nice gesture! It'll be really nice to receive a new notebook for the new year :)

    ReplyDelete
  29. nasib baik baca betul, i kalau nampak ayat notebook dah consider macam ipad tau hahaaaa

    ReplyDelete
  30. ala Ika dah ka suka pink! Sukanya dapat notebeook macam ni.Cantik.

    ReplyDelete
  31. Wahh..memang berebut-rebut la orang komen pasni hehe

    ReplyDelete
  32. Mesti pemenang dia wanita kannnn. Haahha. sebab kaler pink. Good luck pada pemenang hati suria amanda. Hehe

    ReplyDelete
  33. Kaler pink eh kak. Sy nampak kalwr maroon hahaha.. Something wrong mata nih

    ReplyDelete
  34. kaler tu menarik. dan yang suka planner, mesti gembira dapat seketul planner cantik ni.

    ReplyDelete
  35. nampak sgt eksklusif notebook nya :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah