Thursday, December 14, 2017

Lipstick Baru Luv Xoxo By AgBeauty

Hi korang...

Citer bab Lipstick lagi la hari ni....SA dapat lipstick untuk review lagi sekali...special thanks to AGBeautyHQ yang memberi kepercayaan pada SA untuk review lipstick yang cantik amat ni...Last 2 week rasanya SA review lipstick beli sendiri.

SA suka warna ni sebab tak pernah guna lagi..kalau rajin mixed and match dengan warna lain pun cantik tau...
Lipstik ni ada 4 warna yang cantik-cantik dan code yang SA pakai : Luv xoxo

Benefit :
• Long lasting 
• Highly pigmented 
• Full coverage lip colour
• Vitamin E which can give moisture and intense hydration to chapped lips
• Collagen will help to get smoother and less wrinkle lip.

* Soft-Matte, barely-there texture
* Non-drying
* Long lasting
* Moisturizing
* Easy to apply
* Easy to remove
* Cruelty-free

This lipsmatte is made with love rich with Shea butter , Vitamin E and Collagen will help to get smoother lips


Santek tak warna dia?




Memang lembut je bila pakai...ringan je tekstur dan warna kekal lama...pilihan warna ada 4 buat masa ni dan akan bertambah dari masa ke semasa. Korang boleh check kat Instagram AGBeautyHQ nanti ye...

Harga RM39 each / not including postage . ( SS RM10 / SM RM7 )

Nak beli?

Follow ig @agbeautyhq

39 comments:

  1. Cantik nanpak segar jew kena lah warna ne dengan kak SA

    ReplyDelete
  2. warna dia nampak fresh takde la nampak merahhhh mak ngah je selalu..hahaha

    ReplyDelete
  3. soft matte ok..kalo matte sgt certain bibir tk brp ok..nice dgn SA

    ReplyDelete
  4. cantik warnanyaaaaaaaaaaaaa..cekciiiii hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah ada Cruelty-free tu.. apapun mmg cantiklah color tu

    ReplyDelete
  6. Nampakk sweet tp penuh ketegasan.

    ReplyDelete
  7. sesuai dengan warna kulit sa. catik!

    ReplyDelete
  8. Cantik warna dia Kak Suria. Tak terlalu menyerlah and tak terlalu kusam. Nak tengok jugak warna warn yang lain

    ReplyDelete
  9. wanita & lipstik memang tak dapat dipisahkan..banyak je koleksi kan.. silap hari bulan, anak buka handbag, buat conteng dinding haha - jmr23.com

    ReplyDelete
  10. RM39 je? mujrahnya.. kaler pun cantik dan sesuai dengan sis SA .. TB pun suka kaler dan tekstur dia.. nampak tak merminyak..

    ReplyDelete
  11. sukamwarna pink dan yang lembut2 jer.. lelaki suka.

    ReplyDelete
  12. warna dia suits you very well babe! tapi kalau i pakai mesti macam errr sebab i gelap :(

    ReplyDelete
  13. Cantik SA.. Kak Sue pun berapa lama tak beli lipstick dah nie..

    ReplyDelete
  14. cantiknya warna, suka warna macam ni nampak berani, kita suka je pakai macam ni hihi

    yanmieonline.com

    ReplyDelete
  15. comel warna dia.. xterang nanti nak try usha gak la

    ReplyDelete
  16. Bella suka pakai warna yang tak terlalu merah sebab tak konfiden bila merah sangat. Btw, warna ni sesuai dengan Kak SA.

    ReplyDelete
  17. wahh nampak manis je pada akak. warna dia cantik!

    ReplyDelete
  18. SA nampak cantik dg lipstik tu sesuai sangat, tahan lama kr lipstik tu?

    ReplyDelete
  19. Warna dia sangat sesuai dengan kak SA. Menarik betul. Cun la kak SA

    ReplyDelete
  20. Lipstik ni sesuai dengan SA.... Bibir jadi Munggil cantik sekali

    ReplyDelete
  21. Akak..warna tu sesuai dgn akk..
    Cun sgt2...

    ReplyDelete
  22. Comelnyer SA pakai lippie nie. Rawlins suka tengok packaging dia - nampak glam

    ReplyDelete
  23. looks nice on you! now you have another option to use. tiap tiap hari can tukar new color.

    ReplyDelete
  24. Memang cantik warna lipstick nih kak

    ReplyDelete
  25. This lippie looks so sharp and nice. Suit your style and make you more fair.

    ReplyDelete
  26. cantik lipstick ni, harga pun affordable.

    ReplyDelete
  27. warna dia tu sesuai dengan akak, harga pun tak la mahal sangat,hihi

    ReplyDelete
  28. warna tu cantik.. ai suka tengok tapi untuk buat masa ni ai masih setia dengan yang satu ni.

    ReplyDelete
  29. ika suka jenis lipstick macam ni sebab tahan lama :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah