Thursday, December 7, 2017

Liquid Matte Dark Cherry In2It Buat Wajah Nampak Garang?

Sebelum ni korang perasan tak SA jarang mengenakan lipstik kaler yang terang benderang macam warna Dark Cherry ni...dulu masa remaja pernah la pakai lipstick Avon kalau tak salah dan masa tu agak popular jugak Cherry Jubilee..megah la masa zaman tu pakai lipstick lawa kan....lepas tu popular plak lipstick kaler earth..nude dan semua yang soft2 la...SA guna je la sampai sekarang tak pernah tukar..

Baru- baru ni pergi Watson, kebetulan plak kan lipstick tertinggal kat rumah...dah tua kan..semua tinggal..pas tu belek2 la lipstick yang ada..tercuba tanpa sengaja plak lipstick Dark Cherry ni jenama IN2IT. Lama dah x guna kaler ni...so self confident tu jadi zero..my sayang cakap cantik je..kena la ngan SA...tapi SA ni jenis x confident..tu yang semalam SA up kat IG dan FB...alhamdulillah takde yang kritik..ada la sorang tu..follower kat FB rasanya..dia pun x pernah komen ke like ke FB SA tapi tetiba pm dan komen. Takpe la SA tak nak la bertegang urat dengan dia..baru nak balas je dia dah unfriend SA...lor....nak kata apa lagi..SA maafkan aje la sebab maybe dia tak kenal sapa SA..dan maybe dia x suka cara SA tu kot..pendapat orang kan lain- lain...


Harga sebenar tak tau sebab masa beli ada promosi RM15.99


Hasilnyaaaa.......



SA agak kurang confident sebab nampak macam garang sangat muka SA...dah rasa macam mak tiri plak pakai kaler agak daring ni....blom SA pakai kaler merah chilli lagi kan..kalau pakai tak tau la macam mana rupa SA kan...selalunya warna macam ni sesuai wanita yang berkulit cerah...tapi SA ni tak cerah mana pun..kulit jenis Tan..hahahahha...kalau kulit putih macam chinese cantik kot pakai kaler yang terang benderang.

Korang nak cuba lipstick IN2IT ni? tak pasti masih ada sale ke tak..cuba cari di Watson / Guardian berhampiran ngan korang..kod warna VM 205 Dark Cherry...

Sharing is caring kan?

22 comments:

  1. saya suka kaler macam ni kak.. nampak vogue gitu.

    ReplyDelete
  2. SA pakai apepun tetap cantik tau.. Btw, kaler tu memang cantik tau.. walau ina berkulit gelap.Ina ada juga satu koleksi kaler yang sama.. tehehehe

    ReplyDelete
  3. Nampak classy la kak SA. Kalau kena dgn warna pakaian sesuai Di pakai utk dinner juga ni

    ReplyDelete
  4. Okey,SA warna ni dgn SA..sbb SA cerah..sesekali nampak garang..hehe

    ReplyDelete
  5. never wrong when a woman wears red. Suit u well

    ReplyDelete
  6. lawa dan murah ,,berbaloi beli kak

    ReplyDelete
  7. Nampak lawa lah kaler dia kak SA.aina x penah cuba kaler2 macam ni.selalu pakai nude ja.

    ReplyDelete
  8. Uit, cantik je..comey je kak SA. Saya pun nak cuba lah ry color camtu.belum pernah lagi pakai color terang..hihuuu

    ReplyDelete
  9. Kak Sue rasa kena je dengan SA kaler nie.. cantik..

    ReplyDelete
  10. Beautiful shade!! I like your blog, would you like to follow each other?:)

    https://julesonthemoon.blogspot.it

    ReplyDelete
  11. Maintain cantik je Kak SA kite ni...

    ReplyDelete
  12. Nampak gojes .heheh , sekali sekala pakai lipstik terang ok jugak kn .

    ReplyDelete
  13. Serius memang saya suka sangat warna lipstick nih.. Nanti nak beli gak

    ReplyDelete
  14. Sy tengok ok je SA pakai..cantik je

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah