Monday, December 11, 2017

Blogger Adda Ahmad Supermak!

Kawan blogger yang SA nak kenalkan hari ni..yang baru SA kenal beberapa bulan yang lepas..Adda Ahmad atau lebih dikenali sebagai Mamapipie...kenapa panggil Mamapipie? haaa...itu korang kena tanya Adda sendiri..mesti ada sesuatu yang istimewa di sebalik nama tersebut..

SA tak pernah jumpa dengan Adda lagi...tapi Adda dah agak lama dalam dunia blogging dan kalau tak salah since 2008, pernah stop sekejap atas sebab- sebab tertentu..sekarang Adda dah kembali aktif semula mewarnai dunia blogging...meriah lagi kan..SA suka jer ramai- ramai berblogging, selain dapat kawan- kawan baru dapat memartabatkan lagi dunia blogging ni kan.Harapan SA suatu hari nanti dapat bertentang mata dengan Adda..mana la tau dalam masa terdekat ke..tahun baru ke ada yang nak ajak lepak minum kopi kan..girls day out ke..who knows..


Kalau korang nak tau...Adda sagat rajin menulis..apa sahaja di sekeliling Adda pasti akan menjadi sebuah nukilan yang buat kita nak teruskan pembacaan. Rajin jalan- jalan dan rajin jugak buat giveaway cuma SA belum boleh join mana- mana giveaway sebab tengah apply Adsense kan..semua entry giveaway SA dah revert to draft termasuklah entry wordless wednesday...sebab tu SA tak dapat support GA kawan- kawan..bukan sombong berlagak eh...tapi memang syarat nak lulus Adsense semua tu tak boleh ada dalam blog untuk sementara...masalahnya bila nak lulus ni?


Sama jer muka semuanya...


Keluarga Bahagia Adda



Since SA bemlum mengenali Adda secara mendalam, Adda di mata SA seorang yang komited, komited dengan kerjaya sebagai QA Executive di Syarikat Percetakan milik Karangkraft selain sebagai Isteri dan ibu. Adda seorang wanita yang lembut dan more to family..kalau sentuh bab Blog..Adda komited menyelesaikan setiap task sampai dalam kereta pun dia boleh menaip entry..kalau SA dah sakit kepala dah tu...

Jom kenal Adda dengan lebih lanjut...

URL: http://www.mamapipie.com
Ig: http://instagr.am/addahus
Fb: http://www.facebook.com/Adda.ahmad.3
G+: https://plus.google.com/+MamaPipie
YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCeU4OMTRsXMlU3WNy-FJUUA
Twitter: https://mobile.twitter.com/mamapipie
FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/

13 comments:

  1. Kak Sue pun baru kenal Adda, tapi seronok dapat kenal Adda.. harap boleh jumpa satu hari nanti..

    ReplyDelete
  2. Lama k adda berblog..super senior ni

    ReplyDelete
  3. Ana kenal kak adda melalui bw dan kebetulan nama anak kitorang sama tu yg terus bw dekat blog kak adda sampai skrg.

    ReplyDelete
  4. adda mmg hebat dalam blog dan blogwalking.. tak terkejar la kalau saya..

    ReplyDelete
  5. Memang seronok bila jadi blogger ni. Dapat ramai kawan Dan boleh tambah ilmu pengetahuan Kan. Harap satu hari nanti boleh jumpa semua. Tq kak SA

    ReplyDelete
  6. Belum pernah bersua dengan mamapie InsyAllah satu Hari nanti nak jumpa dengan Blogger otai ne

    ReplyDelete
  7. Baru jer berkenalan di alam maya dengan blogger Adda ni

    ReplyDelete
  8. Oo.. memang syarat nak mohon adsense tak boleh join GA ek

    ReplyDelete
  9. Adsense kita tak approve.
    malas nak apply lagi.
    nantilah bila mood dah ok, baru apply.
    dah 2 kali apply tak lepas2.
    boleh saja join giveaway, tapi kena tulis 300 pp mcm tu juga dalam giveaway tu...
    jenuh nak mengarang ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah