Wednesday, December 27, 2017

Tengok Wayang Jumanji Di GSC Palm Mall Seremban

Wayang Jumanji Best Dan Kelakar

Memandangkan cuti sekolah tak ke mana- mana..SA bawak Dania pi tengok wayang citer Jumanji. Spend time berdua seharian Ahad lepas...konon nak tengok wayang awal tp sampai je kat panggung tayangan pukul 12 tghari dh hampir penuh...seat tinggal bahagian hadapan je..SA decided nak tgok pukul 1.55 tengahari...bersapau la SA dan Dania kat Palm Mall tu merayau tak tentu pasal..kitorang malas nak shopping sbb memang nak tengok wayang je kan...puas la merayau dari satu tingkat ke satu tingkat..takde apa pun kat Palm Mall..then lepak area Giant...pekena Uncle Jack Fried Chicken...sedap gak la ayam goreng Uncle Jack ni..curry puff dia pun sedap...sebab kan dh kenyang beli sikit je untuk alas perut sebelum masuk panggung


Masa beli tiket..yg biru tu seat blkg yg dah penub..tinggal depan je so SA pilih tayangan pukul 1.55pm


Tiket wayang pun mahal...dua orang je sampai RM16 sorang...


Anak ngan mak yang sesekali dapat berjalan...


Ingat nak lepak sini..tapi penuh jugak..haih..diorang ni x reti duk rumah ke apa


Kitorang lepak sini je..murah pun murah..sedap pun sedap



Dua ketul ni x sampai pun RM6 termasuk air


Jalan skit..posing...jalan skit posing..itu je la kerja kitorang..


Then baru la masuk panggung...2 jam lebih dalam panggung bagai tak rasa....


Dah sampai time memang tak tunggu la..SA dan Dania cepat2 masuk panggung...best betul dapat lepak dalam panggung..start je movie memang best giler..awal startacam boring skit sebab lembab..tp bila dh part diorang kena denda kemaskan bilik stor dan jumpa game Jumanji terus best..sampai habis..korang nak SA citer ke?
Tak yah la eh...korang tengok la sendiri...apapun citer ni best untuk budak2 remaja dan kanak-kanak .. memang patut diorang tayang time cuti sekolah.. at least tak boring citernya..rata-rata ramai yang review citer ni best dan a must to watch kan..

Untuk Jumanji SA bg 5/5 bintang....bukan apa...as long as Dania happy..SA pun happy laa....

38 comments:

  1. mmg best jumanji ..vkend aritu tgk..tiket wyg mmg mhl..kalo tgv nk murah guna maybank card tp show b4 6pm rm 10 je

    ReplyDelete
  2. dania comel...along lg la comel....best nya tgk jumanji...nnti nk kena tgk gak ni...kt cd je laa....ank2 kecik takleh nk bw g wayang....huhu

    ReplyDelete
  3. Ramai orang kata certa ni best..kelakar.. sorang masuk kata best pastu yang lain masuk masuk pun sama. Sekarang memang dah betul la

    ReplyDelete
  4. Tak tengok lagi..memang ramai cakap best....tapi nga save, Nona tunggu Maze Runner bulan January nanti...rasa nak berlari-lari tengok cite tu nanti..haha

    ReplyDelete
  5. best giler cite jumanji ni kan SA...ketawa je dari awal sampai akhir..

    ReplyDelete
  6. Jumanji best gilerr..saya bagi 10/10..movie of the year :D

    ReplyDelete
  7. ramai bg review best movie Jumanji ni ...
    oooo,selalu lalu Giant, tak pernah lgi try uncle jack ni ..
    maybe nak try lepas ni ...

    ReplyDelete
  8. Baru ni anak dh gi tgok..mak dia malas nk tgok..hehehe, nasib baik ada yg nk melayan dia gi tgok wayang

    ReplyDelete
  9. Ala kak SA dah tgk dulu. Ramai review kata best cerita ni. Nk tgk juga lah.

    Seronok dania ye dapat outing ngan kak ye. Berjalan sakan nampaknya tu.

    ReplyDelete
  10. Jumanji memang best kak. tak kering gusi tengok hehe

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya dah tengok ye. Mama plan this week baru nak tengok

    ReplyDelete
  12. Saya pergi tengok dengan kawan hari tu kak suria. terbahak bahak gelak satu hall tu. memang best gile cite jumanji ni

    ReplyDelete
  13. teringin nak berjumanji juga hehehe. Uncle Jack tu memang best kak, walau pedas Dhia n Dzal suka

    ReplyDelete
  14. Dah tengok jugak! Memang best sangat. Terhibur bawak adik-adik sekali pergi tonton.

    ReplyDelete
  15. Nieyl dah lama sebenarnya tak beli tiket wayang dekat kaunter siap pilih seat..
    dlu zaman bercinta dlu selalu juga..hihihihi

    ReplyDelete
  16. Bnyk juga dengar cerita Jumanji ni best. Hari tu anak pergi dengan kawan dia pun kata best.. belum sempat menonton lagi. Mmg kena pergi ni..

    ReplyDelete
  17. nak tegnok cerita jumanji tapi takut anak-Anak yang kecil cepat boring ;(

    ReplyDelete
  18. Alahai. Bestnya boleh tengok Jumanji kat wayang. E ada baby susah nak pi.

    ReplyDelete
  19. sebenarnye nak bawa ank n husband pergi tengok jumanji tapi was2 sebab takut tak best tapi bila cik suria kata best ni lagi menguatkan nak bawa dorang tengok.

    ReplyDelete
  20. Jumanji wayang best dan kelakar. Banyak gak aksi menarik. Lia suka sgt movie ni lagi2 ada the rock

    ReplyDelete
  21. Bella pun selalu makan ayam goreng ni kat Giant Bandar Puteri. Masa tu opis kat sana. Sedap juga ayamnya. Belum sempat lagi nak tgk Jumanji. Takde teman lah pula nak pi.hehe. Dgr ceritanya mmg kelakar. Pelakon pun semua kelakar kot

    ReplyDelete
  22. Kami tak dapat2 tengok lagi filem tu.. eemmm.. ntah bile dapatnya..

    ReplyDelete
  23. Best ke Jumanji? Saya skeptikal laaa. Ceritanya lain sangat daripada versi Robin Williams dan Kirsten Dunst. Saya tak sanggup nak menerima perubahan ini.

    ReplyDelete
  24. Nak tengok Jumanjiii.. alahai.. bila la dapat etngok ni.. nak bawak harraz kang dia meragam plak dalam tu naya je.. huhuhu

    ReplyDelete
  25. Tak g tengok lagi jumanji...tunggu masuk family friendly boleh tgk dengan baby baihaqi 😘😘

    ReplyDelete
  26. Sesuai untuk anak² ye sis..teringin gak nak bawak anak².. mungkin weekend ni ke..tq sharing

    ReplyDelete
  27. Bestlah SA keluar berdua dengan Dania spend time dengan dia.. best citer Jumanji tu kelakar betul he he he

    ReplyDelete
  28. Ramai kata jumanji best sampai rate 10 Bintang huhu takleh jadi ni nak pergi tengok jugakkkk

    ReplyDelete
  29. nanti nak tengok jugaklah jumanji sebab ramai yang cakap best. lama dah tak makan ayam Uncle Jack. murah dan sedap tu

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  30. haritu kluar takdapat tengok pun cerita ni huwaa

    ReplyDelete
  31. Memang melampau lampau harga durian sekarang ni...biasanya peniaga bangsa cina yang menetapkan harga durian sekian sekian...jom la kita boikot beramai ramai...ni je cara nak kurangkan harga durian

    ReplyDelete
  32. Eee, geramnya ramai yang dah tengok Jumanji. So far ramai yang kata sangat best. I wish I had the time to watch, tapi faktor kerja and komitmen anak kecil menyekatkan keinginan. Tunggu sikit baru download lah kot nampaknya.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  33. Kak Sue dah tengok juga Jumanji, berdekah anak beranak gelak SA.. hahaha.. Pergi hari rabu tiket murah, jimat sikit..

    ReplyDelete
  34. akak xreview ke? nina mcm xsempat nk tgk je. ramai kata best

    ReplyDelete
  35. I have not watch this movie yet, going to watch it this weekend.

    ReplyDelete
  36. kami tak tengok sebab ada adegan cium2 katanya kak.. tak sesuai utk anak kecik

    ReplyDelete
  37. Time cuti sekolah.. mulalah jemari ni mencari filem menarik untuk ditonton bersama anak-anak.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah