Monday, December 4, 2017

Blogger Azlinda Alin Dari Mata SA...

Dari mata turun ke hati katanya kan....haaa....hari ni SA nak up entry santai nak review suka-suka blog rakan blogger SA ni...kenal dah lama..dari zaman SA join sebuah group blogger yang terkenal...perkenalan dari situ terus menjadi rapat sampai sekarang...maybe ada antara korang yang kenal dan pernah jumpa dengan blogger Mommy Azlinda Alin .

Mesra disapa Linda merupakan ibu berkerjaya dan mempunyai 3 cahayamata.. of course la suami dia sorang je kan..apa plak citer kalau suami ada dua...hahaha...ok tak kelakar...dan untuk pengetahuan korang Linda baru aje mendapat baby yang ketiga...baby boy yang diberi nama Daim Naufal.SA blom sempat jumpa nak gomol2 lagi..selalu jumpa anak dara ngan si bujang Dhia & Dzal..

SA nak komen tentang blog SA pun tak berapa expert lagi..tapi apa jua permasalahan tentang blog kami kongsi dan belajar bersama..Linda dari mata SA seorang blogger yang hebat..niche blog yang lebih ke arah parenting membuatkan Linda dikenali ramai especially PR product2 bayi..adakala SA jumpa Linda dalam event yang sama macam food review, so nak senang cerita Linda ni multitasking la..semua dia boleh buat..Orangnya manis dengan senyuman sentiasa, tak sombong dan mudah membantu. So far SA memang selesa dengan Linda...compare pencapaian blog rasanya Linda lebih tinggi dan banyak pengalaman dari SA...



Dhia dan Dzal yang comel...


SA dan Linda semasa event Ramadhan Review di BGR


Harapan SA agar pertalian persahabatan dengan Azlinda Alin berkekalan sampai bila - bila..kami banyak share tentang dunia blog..apa yang tak faham dan dia tak faham sama- sama kami berbincang..selalunya antara kami memang menjadi tempat rujukan...bukan setakat berbincang tentang blog malah kami boleh aje berkongsi tentang apa jua masalah..but kami tak suka mengumpat..kalau ada yang tak puas hati dan perlu penjelasan kami bincangkan dan habis kat situ sahaja...pendek kata Linda seorang blogger yang komited dengan setiap task yang diberikan...balik dari event je esoknya dia dh up entry dah...

Korang nak kenal dan follow Linda?


Sila terjah blog beliau > http://www.azlindaalin.com/

16 comments:

  1. Allah kak..terharu tetiba ni ha..sayang akk ketat juga. Akk pun banyak bantu saya dlm dunia blogging

    ReplyDelete
  2. Kak Sue pun selesa berkawan dengan Linda.. SA juga.. harap persahabatan kita berkekalan lah kan.. aamiin..

    ReplyDelete
  3. dh beberapa kali juga jmpa linda kt event

    ReplyDelete
  4. eh SA pn dh jmpa juga tp xsempat selfie

    ReplyDelete
  5. Kak Linda memg baik dan suka membantu...seronok kawan dgn kak linda

    ReplyDelete
  6. linda memang seorang yang ceria.. tak lokek dengan senyuman malah suka tolong org.. :)

    ReplyDelete
  7. Kak linda memang tak sombong walau dgn blogger newbie mcm ana ni. Mcm2 ilmu kak linda sudi share. Tak berkira langsung.

    ReplyDelete
  8. pernah ternmpak mummy lin ni kat area Kajang dulu..tapi sogan nak tegur..hehe..

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya kak SA dgn Linda penah berjumpa

    ReplyDelete
  10. dah lma knal & dah lama folo blog kak linda..:)

    ReplyDelete
  11. bestkan SA kaknoor ni jauh sngt lah nak jumpa korang semua sedih lah

    ReplyDelete
  12. Kak linda memang tak sombong miza selalu jugak terjah blog kak linda untuk rujukan info parenting

    ReplyDelete
  13. Saya pernah di singgah di blognya..

    Memang best.

    Penulisanya pun senang faham

    ReplyDelete
  14. bestnya dapat jumpa dan gambar sama.. saya kagum dengan cara linda buat kerja kak. laju berdesup..

    ReplyDelete
  15. Bagus menjalinkan ikatan di alam maya ni kan, pastu sambung di alam realiti pulak

    ReplyDelete
  16. Semoga persahabatan ini terus berkekalan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah