Wednesday, December 6, 2017

Jangan Menentang Penuaan, Aktifkan Aktiviti Keremajaan Anda

MURAD® RETINOL SAINS YANG SEMPURNA MELALUI PELANCARAN RETINOL RENEWAL SERUM DAN NIGHT CREAM

Dikuasakan oleh Teknologi Tri-Active, formula yang pantas menyasarkan tanda-tanda penuaan yang kelihatan di muka – tanpa kesan sampingan 

Murad®– jenama penjagaan kulit klinikal – melancarkan Retinol Youth Renewal Serum, anti-penuaan baru yang menyasarkan tanda-tanda yang kelihatan dengan cepat tanpa sebarang kesan sampingan. 

Dikuasakan oleh teknologi Murad RetinolTri-Active Technology, serum bertindak cepat ini mengurangkan garis kedutan yang mendalam, menegangkan, melicinkan warna kulit, menyinar dan memudakan kulit. Mengikut kajian yang ditaja oleh Murad, 93% pengguna telah melihat pengurangan garis and kedutan pada kulit mereka manakala 98% mengatakan kulit mereka lebih licin berbanding sebelumnya dan 87% telah menyaksikan kulit yang lebih kukuh selepas hanya dua minggu penggunaan.



Retinol dikenali sebagai bahan anti penuaan ber standard emas itulah sebabnya pesakit saya kerap memintanya,͟ kata Dr. Howard Murad, pengasas Murad. ͞Walaubagaimanapun, saya telah melihat keperluan yang signifikan untuk product baru yang memberikan hasil yang lebih cepat dan tidak akan menyebabkan kerengsaan dan kekeringan. Setelah bertahun-tahun penyelidikan dan pembangunan, saya berbangga mengatakan bahawa kita akhirnya telah menyempurnakan ilmu retinol dengan serum ini.

 
Sementara banyak produk retinol di pasaran bergantung kepada satu bentuk retinol dan boleh mengambil beberapa minggu untuk mendapat perubahan yang ketara, formula unik Murad mempunyai gabungan tiga teknologi retinol untuk menyampaikan hasil yang lebih cepat tanpa kerengsaan. Hasil daripada tiga sistem serampang ini, Retinol Youth Serum Mata Pembaharuan menyampaikan paras optimum retinol dengan bekerja lebih cepat, menyampaikan hasil yang mampan dan meningkatkan keberkesanan. 


Retinol Tri-Active Technology berfungsi melalui tiga cara: 

1.Fast-Acting Retinoid: Mempercepatkan hasil melalui peningkatan perolehan selular 

2.Time-Released Retinol: Diadopsi dalam cangkang lipid yang perlahan-lahan meresap ke dalam kulit, ia menyampaikan retonil yang konsisten dan berterusan sepanjang masa 

3.Retinol Booster: Meningkatkan keberkesanan dengan bertindak seperti magnet untuk membantu meningkatkan daya penerimaan kulit kepada manfaat retinol. 

4.Peptide-rich Red Algae Extract meningkatkan ketegasan dan keanjalan kulit sambil menenangkan kulit melalui Krim Malam. 


Sebagai tambahan kepada penggubalan dasarnya, Murad Retinol Youth Renewal Serum Eye juga merupakan antara yang pertama mengamalkan penggunaan Swertia Flower Extract, bahan yang berasal dari Himalaya dan diiktiraf atas keupayaannya untuk membantu membantu di dalam pertumbuhan semula sel-sel kulit selepas terbakar. Ekstrak ini, apabila dipasangkan dengan bahan aktif yang lain, mengurangkan kerengsaan dan melembutkan kulit. Retinol Youth Renewal Serum juga menggunakan Hyaluronic Acid Spheres untuk menghidrat dan menyejukkan kulit serta melicinkan. 



Retinol Youth Renewal Eye Serum(RM478 30mL), dan Night Cream (RM 428, 50mL) boleh di dapati di Murad.com.my, kedai-kedai utama Murad, Sephora dan salun di seluruh negara bermula Januari 2018. 

Untuk maklumat lanjut mengenai Retinol Youth Renewal Serum atau produk-produk Murad lain, sila layari Murad.com.my atau cari kami di Facebook, Twitter, Instagram, YouTube and Pinterest


Connected Beauty 
Pendekatan berwawasan Murad untuk penjagaan kulit diasaskan pada kebenaran mudah dimana hidup lebih muda adalah pilihan yang anda boleh dibuat setiap hari. 

Kami percaya keremajaan adalah gambaran bagaimana perasaan anda, bagaimana anda melihat dan bagaimana anda hidup, kerana setiap aspek kehidupan adalah sama seperti sel di dalam tubuh anda. Itulah sebabnya segala yang kita lakukan di Murad direka untuk membantu mengaktifkan keremajaan melalui penghidratan pada tahap selular. 

Murad—kehidupan yang bersambung adalah kehidupan yang indah. 

Di dalam kajian yang ditaja oleh Murad. Keputusan untuk setiap individu mungkin berbeza.

12 comments:

  1. Baru tengok video EL tadi, kalau wanita2 yang suka mekap terutama di bahagian mata kena pakai eye serum..eh..nak beli hat MURAD ni macam ermmm..hehe..kena menabung dulu ni...

    ReplyDelete
  2. Murad ni antara produk kecantikan yg dipercayai di seluruh dunia. Berkualiti dan well establish. Sebab tu harga dia mahal.

    ReplyDelete
  3. Macam menarik juga produk nie SA..

    ReplyDelete
  4. Produk baru mesti ramai yang nak tahu kelebihan dan kekurangan... Nampak menarik Murad ni!

    ReplyDelete
  5. saya suka murad ni, roduknya bagus dan clinical

    ReplyDelete
  6. Produk Murad memang terbumti keberkesanannya

    ReplyDelete
  7. Hehe..tak pernah dengar! Nampak sangat tak peka sangat pasal benda ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah